pondělí 27. srpna 2018

Stojan na kosmetiku

Stojánky na kosmetiku a štětce a další kosmetické pomůcky. Fuzio otočný stojan na kosmetiku Emana. Stojan se otáčí o 3stupňů.


Horní část je Ideální pro kosmetiku , jako jsou rtěnky,. Kosmetické organizéry - stojánky na kosmetiku , pro profesionálky do studia i do Vaší koupelny, a také jako originální dárky.

Průhledný ogranizér na kosmetiku. Vhodný na kosmetické doplňky. Můžete do něj snadno vložit drobné kosmetické výrobky, jako jsou krémy a parfémy. Je vyroben z průhledného materiálu, díky kterému je jasně. Prodejní stojany a dekorace Odlište se, buďte vidět mezi konkurencí.


Vynikněte se svým prodejním stojanem vedle konkurence a buďte o krok napřed. Nabízíme vám různá konstrukční řešení, která budou vyhovovat přímo vašim potřebám a požadavkům. Vyrábíme od malého množství až po velké série.

Stačí si jen vybrat ze široké nabídky. Díky velkému úložnému prostoru už nebudete mít v kosmetice nepořádek a vše bude ihned po ruce. Svým designem a velikosti se hodí na váš toaletní stolek i do koupelny.


Bambusový stojan na kosmetiku Bambum Kozzy. Doplňky do bytu z bambusu k vám domů přinese značkaBambum. Je skvělou volbou pro každého milovníka ekologie a výrobků zhotovených s ohledem na životní prostředí.


Tak si pořiďte kousek, který je odolný a zároveň vypadá stylově. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. V každé koupelně krásně vynikne hotelová kosmetika, když bude umístěna na stojánku, který bude designový a praktický zároveň.


Do každého stylu koupelny se hodí jiný typ a my jich máme v nabídce opravdu hodně. Aby vše bylo na svém místě. Velice oblíbený průhledný organizér na kosmetiku. Organizér na kosmetiku. Do praktického organizéru na kosmetiku se vejde rtěnek , řasenek a jiných drobnějších kosmetických produktů , a díky svému transparentnímu designu se hodí na každý toaletní stolek.


Koupelnový stojan na všechny vaše osobní věci, šampóny, mýdla a kosmetiku. Lze ale použít i do šatny, ložnice a do dalších pokojů, kde chcete mít vše na očích. A nemusí sloužit pouze jako tužkovník, ale třeba jako stojánek na kosmetiku a jiné věci.

Speciální zakřivené dílky, které přesně zapadnou na své místo, vytvoří kouzelný stojánek nejen na psací potřeby, ale na cokoliv, co děti potřebují. Dílky jsou vyrobeny z pevného plastu a zaručí. Opravdu jsem ty kytku už neměla kam dát. No a tak jsem se vrhla do vyrábění stojanu.


Jedna část je stojan na rtěnek. Neztrácejte čas chaotickým přehrabováním lahviček v koupelně a udělejte si ve své kosmetice pořádek. Hlavní výhody: přehledně uskladněná kosmetika šetří místo i čas elegantní design otočný o 360o kvalitní odolný materiál Stylově uskladněná kosmetika.


Vlastnosti Produktu: praktický stojan na boty, regál velmi prostorný pojme až párů bot, stabilní konstrukce, vysoce kvalitní plast, inovativní řešení pro skříně, garderoby a obchody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky