čtvrtek 16. srpna 2018

Botnik s lavicou

S lavicou sedacie bez lavice Zrkadlo bez zrkadla Štýl škandinávsky retro provensálsky vidiecky minimalistický industriálny moderný. Botníky s lavicou pre príjemné sedenie. Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si obúvanie naplno.


Vďaka botníkom s lavicou bude šnurovanie tenisiek jednou z vašich obľúbených činností. Pre ešte pohodlnejšie obúvanie sú v ponuke botníky s lavicou.

Na výber máte z množstva štýlov. Vyberte si z rôznych materiálov od masívneho dreva, cez laminát až po kov. Aj topánky si zaslúžia svoje stabilné miesto. S botníkom budete mať na chodbe väčší poriadok. Praktický botník je vyrobený z FSC certifikované drevotriesky v dekore dub sonoma.


Súčasťou botníku je polstrovaná lavica na sedenie, ktorá sa dá nadvihnúť. Pod lavicou sa nachádza úložný priestor, ktorý možno využiť na uloženie šálov, šatiek, čiapok a iných vecí.

Ponúkame širokú paletu štruktúr povrchu (viď vzorkovnicu). Hrany sú vybavené kvalitnou PVC hranou odolnou proti poškriabaniu, ťuknutiu apod. Spracovateľom týchto údajov je ASKO - NÁBYTOK, spol. Otvorený s policami alebo tradičná skrinka na topánky. Vybrali sme pre vás to najlepšie, aby vám váš nový botník vyhovel.


Botnik is a machine entertainment company run by comedy writers. We use computers to remix text! Our work includes web content, live shows and interactive tools. See what others have said about Botnik here, here, here and here. Teraz vám už neujdú žiadne zľavy ani výpredaje!


Označenie FSC zaručuje podporu lesného hospodárenia šetrného k prírode aj ľuďom. Nízky botník s lavicou z pevného dubového dreva. Upútajte pozornosť každej návštevy len čo vojdú s lavicou s botníkom LUSIA. Rozmery lavice sú (ŠxHxV): 80x30xcm.


Okrem toho, že obsahuje dve kovové poličky na topánky, poskytuje tiež miesto na sedenie, čo je veľmi praktické. Elegantní botník s lavicí německé firmy KESPER, která se specializuje na výrobky ze dřeva a dalších přírodních materiálů, je vyroben z dřevotřískových MDF desek s certifikací FSC.

Elegantný botník LUSIA bude praktickým doplnkom do Vašej predsiene. Označení FSC zaručuje podporu lesního hospodaření šetrného k přírodě i lidem. Síla použitého materiálu je mm. Na čelech přihrádek je zrcadlo, které opticky projasní místnost.


Elegantní bílý botník s lavicí německé firmy KESPER, která se specializuje na výrobky ze dřeva a dalších přírodních materiálů, je vyroben z dřevotřískových MDF desek s certifikací FSC. Predam skrinkovy botnik s lavicou ( kupene v Tchibo), nepouzivany, novy, bez poskodenia. Farba dreva dub, farba podsedaku tmavo siva.


Záleží iba na vás, či dáte prednosť skrinke na topánky s otvoreným priestorom alebo chcete všetky páry topánok elegantne schovať do vyrezávanej masívnej komody na sedenie. Vybrať si môžete z bohatej ponuky vyklápacích , policových či skriňových botníkov na chodbu alebo do predsiene.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky