pondělí 13. srpna 2018

Louskáček na ořechy

Na ořechy s tenkou skořápkou bohatě stačí originál provedení, na tvrdší skořápky si přidám jednu prodlužovací tyčku, na super tvrdé ořechy přidám dvě prodlužovací tyčky a jsem v pohodě, nepotřebuju žádnou velikou sílu a mám cit. Jen tomu ještě chybí nějaký kryt nahoru nad prostor s ořechem, aby skořápky. Elektrický louskáček na ořechy. Pro domácí použití, velmi pěkně drtí skořápku ořechů a vnitřek ořechu zůstane. Vtipně jej využívají jako přirozený louskáček , který jim pomáhá dostat se k tomu, co je na semínkách v tvrdých obalech láká nejvíc.


Kleště na langusty, Bugatti.

Kesper Miska na ořechy. Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání. Multifunkční louskáček : - Snadné praskání ořechů, pekanových ořechů, vlašských ořechů, lískových ořechů, mandlí. Usnadňuje praskání skořápek bez použití velké síly, skvělé pro děti a seniory!


Ořechy lze louskat na čemkoliv, stačí třeba dva kameny. Ale v takovém případě nám často chybí cit pro správný úder, a ořechy si zbytečně rozdrtíme. V domácích podmínkách je nejlepším nástrojem k louskání ořechů louskáček , který se snadno stiskne rukou.


Najdete zde různé typy z velmi kvalitních materiálů a promyšlenou funkční konstrukcí za přijatelné ceny.

Pružinový louskáček na ořechy. Kdo by se chtěl trápit se starými klasickými louskacími kleštičkami na ořechy. Dárek, který se hodí do každé domácnosti a zapojí do činnosti i menší členy rodiny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na foto (zleva): Westmark Nussprofi Deluxe je louskáček na ořechy a otvírač sektu, díky tvaru trychtýře zvládne ořechy různých velikostí, rukojeť z březového dřeva, cena od 1Kč. Jádra jsou celá a nepoškozená.


Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Rozlouskonut ořech s tímto louskáčkem, zvládne i malé dítě bez námahy, díky tomu že zde stačí otáčet šroubem. Vyrobeno z odolné slitiny ušlechtilých kovů. Louskáček Scoiattolo vyrobila italská firma Alessi. Vybrat si kvalitní louskáček na ořechy není nijak náročné.


Praktický louskáček na ořechy. Hodí se pro louskání obvyklých druhů ořechů v běžných velikostech. Používají se nejčastěji na vlašský nebo lískový ořech, které mají pevnou skořápku.


Hezká dekorace ale i skvělý pomocník pro louskání ořechů. Ostatní typy louskáčků na ořechy Louskáčky na ořechy je třeba vybírat obezřetně i vzhledem k tomu, jaké ořechy budete potřebovat vyloupat.

Stačí vložit ořech, zatočit lehce šroubem a žádná skořápka neodolá. Některé louskáčky jsou ryze univerzální a slouží k louskání všech typů ořechů. Jinak je ale možné sehnat klidně i speciální louskáček na lískové ořechy.


Je velmi pevný a spolehlivý. Speciální povrchová úprava. Materiál: slitina hliníku. Povrch louskací hlavy je zevnitř závitový s malými ostny, takže nám v ní ořech pevně drží. Cena Kč Dostupnost zboží (Skladem) 22.


Doprava na tento produkt Info v obchodu Do obchodu odkarla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky