úterý 21. srpna 2018

Test kávových kapslí

Kvalita jejich potravy – kávových kapslí má největší vliv na výslednou chuť moku. Z toho důvodu neponechávejte jejich výběr náhodě a volte pečlivě. I v rámci jedné cenové skupiny se setkáte s přípravky vynikající chuti, stejně jako s nepříliš valným zážitkem. Velkou měrou se na chuti kávy z kávových kapslí podílí kávovar.


Při nákupu si ale rozhodně všímejte složení kapslí. Kávy mohou být ochucené a není problém připravit ani bezkofeinovou variantu. Mezi nevýhody patří vyšší pořizovací cena kapslí v porovnání s pořízením zásoby zrnkové nebo mleté kávy. Kromě obsahu (kávy) platíte také za. Kapsle jsou plné arabiky a robusty.


Redakce nechala otestovat dvanáct druhů kávových kapslí od těch nejpopulárnějších značek. Každý kávovar je prispôsobený pre iný druh, takže treba espressovar na kapsule Tassimo nebude schopný spracovať kapsulu Nespresso. Pri výbere sa preto vždy zamerajte na dostupnosť kapslí. V súčasnej dobe je možné si zaobstarať aj neoriginálne náplne, tie však do.


Poměrně limitující je nabídka kávových kapslí. Jednotliví výrobci nabízejí kapsle různého tvaru tak, aby pasovaly právě jen do toho kávovaru konkrétního výrobce. Tak jako se různí tvary kapslí , různé jsou i chutě kávy a samozřejmě preference uživatelů.


Před samotným nákupem kávovaru proto ideálně. Tento žebříček jsme však sestavili jinak. Vycházeli jsme z dat zbožového vyhledávače Heureka. Ta sbírá data o prodejích tisíců internetových obchodů a zákazníci zde mohou jednotlivé produkty hodnotit. Podívejte se na aktuální TOP nejlepších kávových kapslí.


V našem e-shopu naleznete pouze výběr nejlepších kapslí , které máme osobně vyzkoušené a stojíme si za jejich kvalitou. Počet kávových kapslí v balení. Při zakoupení většího balení můžete výrazně ušetři na každé kapsli. Nevýhodou je, že musíte pít.


Prozradíme vám třeba, jestli lepší kávu uvaří kapslový, pákový nebo automatický kávovar. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kávovar. Praha - Kávovary na jednorázové kapsle s mletou kávou vám zjednoduší domácí přípravu espressa. S jakou kávou však vlastně pracují? Samotný kávovar patří do kategorie těch levnějších, avšak koupí kapslí se náklady na šálek kávy zvyšují, s čím třeba při koupi počítat.


Test kávových kapslí

Překapávače – Pokud tedy patříte mezi kávových fanatiků, kterým záleží spíše na počtu káv, jak na samotné chuti, zaměřte se na překapávače kávovary. V praktických zjišťovali délku přípravy kávy, teplotu nápoje nebo kvalitu „napěňovače“ mléka. Zajímala je taky snadnost obsluhy a přišel i senzorický test. Test spočíval ve třech zkouškách.


Deset kávových sommelierů pak zkoumalo chuť nápoje bez toho, aby viděli jeho přípravu. Hodnotili chuťových a. Pokud radši vyrábíte spíš něco užitečného, než ozdobného, použijte prázdné kávové kapsle k zastrašení škodného ptactva. Běžně se používají například staré CD disky, ale stačí vzít cokoliv, od čeho se odráží světlo a co vyluzuje šustivé zvuky. Připravit si můžete teplé i chladné nápoje a výběr kapslí na trhu pro tento typ kávovaru je opravdu bohatý, ať už espresso, latté macchiato, cappuccino, horká čokoláda nebo čaje různých příchutí. V náplních kapslí se nachází kvalitní mletá černá káva druh arabica nebo směs arabiky a robusty.


Některé modely jsou vybavené i funkcí samočištění. Pokud hledáte skladný a poměrně samostatný přístroj, podívejte se na náš test kapslových kávovarů. Kapslové kávovary jsou velmi variabilní, často umožňují i přípravu čaje nebo jiných nápojů.


Jejich kvalita je různá, stejně jako kvalita samotných kapslí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky