úterý 28. února 2017

Ratanová komoda

Komoda Bullock zásuvky. Ratanová komoda zásuvky ratan. V této kategorii jsou komody levné, ratanová komoda , komoda masiv a šatní skříňky. Máme také předsíňové stěny ratanové.


Nábytek vhodný pro Vaše předsíně, ložnice či dětský pokoj.

Jednotlivé zásuvky jsou vypleteny z ratanových proutků, které jsou barveny ještě před vypletením. Farba ratanové konštrukcie aj ratanového výpletu je koňak. Zásuvky majú drevenú kostru a vypletené sú prírodným ratanom. V skratke, komoda je ideálnym riešením pre odkladanie akýchkoľvek predmetov. Môžete si napríklad vybrať spomedzi komôd s lesklým, čiernym, bielym alebo starožitným povrchom.


Ak máte radšej drevený vzhľa nájdete u. Lehká komoda s košíky nezabere moc místa, ale uschová hodně věcí.

Ideální do koupelny, předsíně i chodby. A navíc k vám dorazí již smontovaná. Paravan provázkový barva mahagon. Konstrukce i výplet jsou z přírodního ratanu v medové barvě.


RATANOVÝ NÁBYTEK, Kvalitní a levný ratanový nábytek. Luxusní nábytek z ratanu do interiéru i na terasu. Vodorovné plochy jsou ve světlých odstínech, které opticky rozšiřují prostor. Je vyrobena z kvalitní laminátové desky v barvě jasan šimo, kde korpus je z tmavého odstínu a dvířka ze světlého.


Vybírejte z nabídky na JYSK. Brně, Praze, Plzni, Olomouci či Zlíně. Zásuvky šuplíkové komody mají výplet z ratanových prutů.


Tyto ratanové komody mají navíc ohraničený úložný prostor nahoře. Snadno poslouží jako prádejník, skříňka do koupelny či chodby nebo jen jako prostor na odkládání různých věcí. Barva ratanové konstrukce i ratanového výpletu je brown wash - medová s vymývanou hnědou. Velikost ratanové komody je 46x35xcm.


Tento typ komody nabízíme v různých velikostech a provedení.

Prírodný ratanový nábytok vhodný do interiéru, zimnej záhrady ale aj na chránený balkón. Závan ďalekej exotiky priamo v dome alebo byte. Konštrukcia aj výplet sú z prírodného ratanu v prírodnej farbe. Každý kus má tak originální zbarvení.


Detail produktu Do obchodu. Ak potrebujete priestor na ukladanie svojej vyžehlenej bielizne a pritom chcete ušetriť, ste na správnom mieste. Tu nájdete cenovo výhodnú ponuku niekoľkých desiatok komôd so šuplíky všetkých možných tvarov, farieb a štýlov.


Porovnat podle parametr ů Odebrat ze schránky. Tyto levné komody dodáváme v tmavě medové barvě odpovídající fotografii výrobku. Hodnotenie produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky