pátek 3. února 2017

Krajec cibule

Vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule , zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. Víceúčelový ruční kráječ na cibuli je vhodný pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule a další zeleniny, ovoce. Zejména u cibule oceníte, že můžete krájet velké množství cibule bez uslezených očí! Stačí několik tahů a během pár sekund je cibule , zelenina i ovoce nasekané.


Jakmile si budete jisti, že už víte jak na to, pusťte se do krájení cibule. Chce to trochu cviku a praxe, ale potom to bude opravdu ono! Cibuli držte tak, aby prsty ruky byly pokrčené. Těžko se to popisuje, ale představte si, že zaboříte nehty do cibule , mezi cibulí a rukou vznikne obloukovitý, volný. Rösle kráječ cibule a zeleniny.


Seká cibuli, bylinky, čokoládu, oříšky atd. Automatické otáčecí nože zajišťují rychlý a efektivní výsledek krájení. Ergonomický stlačovací knoflík zajišťuje pohodlnou a snadnou práci.


Díky unikátnímu designu je kráječ kompaktní, snadno se používá, jednoduše se složí a rozloží no je zejména efektivní a rychlí. Přečtěte recenzí Napište komentář. Určený na řezání cibule , ovoce a zeleniny např celeru a brambor, určený ale i na křupavá rajčata, pomeranče, citrony.


Tloušťka plátků mm nebo 5. Kráječ cibule do Ø mm. Vyrobený z odolného plastu, čepele z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. S všestranným kuchyňským pomocníkem můžete bez námahy nakrájet ořechy, zeleninu nebo bylinky. Extra ostré zoubkované nože zajišťují správnou funkčnost kráječe. Mají automatickou rotaci.


Vše s ním pohodlně nasekáte nadrobno, problém není ani větší množství cibule , zeleniny,. Sekáčky a kráječe na zeleninu a ovoce – záleží jen na vás, jestli zvolíte ten s nádobou nebo třeba kráječ hranolků či sýrů. Usnadněte si vaření díky TESCOMA tipům!


Otáčením vrchní částí kráječe nakrájíte cibuli velmi rychle na drobné kousky. Horní část se stlačuje směrem dolů, čímž se vysunují nože z nerez oceli. Díky praktické velikosti Vám nezabere téměř žádné místo v kuchyni. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mechanický kráječ vám usnadní jejich přípravu. Velmi ostré nože pak nakrájí.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Snadno a rychle vše nakrájíte a to bez pořezaných prstů a uslzených očí. Díky otáčecímu systému jsou potraviny nakrájené na jemné kousky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky