čtvrtek 16. února 2017

Lovecký zavírací nůž

Lovecký zavírací nůž

Zde najdete lovecké nože s pevnou čepelí Mikov , zavírací lovecké nože s pojistkou Wenger , zavírací lovecké a myslivecké nože bez pojistky a houbařské nože. Lovecké zavírací nože od švédského výrobce Eka, německé Pumy nebo tuzemského Mikovu. Využití pro myslivce a lovce, ale i pro každého kdo tráví čas v přírodě.


Walther Micro PPQ Kapesní zavírací nůž vhodný také díky velkosti a integrovanému kroužku na klíče. C s hladkým ostřím a klasickou špičkou je pevná a. Každý muž má mít svůj nůž. Pokud by Vám z jakéhokoliv důvodu nepasovaly zavírací lovecké nože, tak máme v nabídce i lovecké nože s pevnou čepelí. Tento exklisivní lovecký nůž má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg1 které je velmi dobře chráněno proti korozi.


Lovecký zavírací nůž Dellinger SMALL KILLER. Jádro z japonské oceli vgje vloženo mezi vrstev 2. Tento nůž se odlišuje od klasických modelů svým estetickým provedením. Zavírací lovecký nůž s nerezovou čepelí. Skladem na centrálním skladu, V úterý 14.


Lovecký zavírací nůž

Vždyť správný muž má u sebe mít vždy nůž ! Kdo je fanšmejkr a potrpí si na estetiku, jistě si vybere lovecký nůž , který má střenku vyrobenou z pravého jehněčího nebo srnčího paroží. Jsou to nože s mohutnou břichatou čepelí často kombinované s párákem. Lovecké tesáky, původně určené k probodnutí srdce střeleného zvířete, jsou dnes často používány jako pasovací.


Jednoduše se lovecký nůž dá označit jako pracovní nástroj určený pro lov a zpracovávání ulovené zvěře. Nylonové pouzdro s připnutím na opasek. Z lovecké dýky se postupně vyvinul specializovaný lovecký nůž tzv.


Lovecký zavírací nůž

A dvojnásob to platí u myslivce, zálesáka nebo lovce! Japonský lovecký zavírací nůž G. Sakai NFH ( New Folding Hunter ) s rukojetí z exotického dřeva cordia. NFH (New Folding Hunter) Cordia wood je zavírací nůž té nejvyšší kvality.


Tento zavírací nůž NFH je v první řadě určen pro lov a kempování. Jeho světová popularita vzrůstá již po mnoho let. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Nůž je vybaven čepelí, párákem a spolehlivou pilkou v prodloužené délce. Mikov HUNTER - lovecký zavírací nůž s pojistkou - 230-XP-3.


Tam může nůž působit velkým tlakem. Hablock - lovecký zavírací nůž s pojistkou. Tři čepele si společně poradí se zpracování jakéhokoliv úlovku. Kvalitní lovecký nůž je nezbytným vybavením každého lovce. Pogumovaná hliníková rukojeť dokonale padne do ruky a umožňuje bezpečnou práci s nožem v každých podmínkách.


Tento model se uplatní při lovu nebo na výpravách. Rukojeť je dřevěná s motivem divokého prasete. Skvěle se hodí do lesa, nebo jako pomocník při běžných činnostech. Prodám kapesní lovecký zavírací nůž viz foto.


Nástroje: nůž , pilka, párák. Nůž je dodáván s koženým pouzdrem s logem Mikov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky