pondělí 27. února 2017

Grilovací kleště

Grilovací kleště a sady Zobrazen 1. Super ceny a dodání do hodin. Pokud sháníte nové a kvalitní grilovací kleště za příjemné ceny, jste na správném místě. Toto zboží pro Vás máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.


V políčku za dostupností je uvedena předpokládaná doba, za jakou Vám zboží doručíme. Správné nářadí dělá mistra! S kleštěmi PRIVILEGE vám půjde pečení dobrot hezky od ruky – otáčení, vyndávání, servírování, a to pohodlně a bezpečně!


Díky dlouhému provedení je obracení pohodlné a bezpečné. Slouží pro obracení masa, zeleniny a jiných pokrmů bez toho, aniž byste do nich museli píchnout a připravit se tak o šťávu plnou chutí. Připravte se na grilování! K manipulaci s jídlem potřebujete grilovací kleště , s nimi je totiž bezpečná a komfortní příprava pokrmů zajištěna. Elegantně jídlo uchopíte, otočíte, naservírujete na talíře.


Musí mít pevnou rukojeť, odolnou konstrukci ze žáruvzdorného materiálu a pohodlně se. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťt.


Kleště koupit o objednat u OBI. Vážení zákazníci, náš internetový obchod nadále funguje. Nově zboží odesíláme PPL a Zásilkovnou na vaši adresu pouze při platbě předem na bankovní účet, aby se urychlilo doručování zboží.


Höfats Tongs - grilovací kleště na maso - díky asymetrickému tvaru se grilovací kleště Höfats Tongs drží v ruce pohodlně a bezpečně. Mírně zaoblené hrany navíc umožňují šetrné zacházení s grilovaným pokrmem. Pak určitě oceníte praktické grilovací náčiní, které vám grilování zpříjemní. Máme pro vás v nabídce grilovací rošty, kleště , ale i steakové příbory. Oslňte své známé svými mistrovskými grilovacími schopnostmi.


Inspirovat se můžete i našimi videorecepty. Tip: Vyzkoušejte i praktické grilovací jehly! Díky délce se vám s nimi bude při grilování dobře pracovat a nebudou vás tolik pálit ruce od žáru.


Materiál: kvalitní nerez, plast s povrchovou úpravou soft touch. Snadná údržba – lze mýt v myčce na nádobí. Navíc můžete jednu ze stran kleští použít jako praktickou lžíci pro servírování omáček nebo šťávy. Detailní popis produktu. Praktické kleště se silikonovými prvky.


Odolají teplotě až 230°C. Manipulace kleštěmi je šikovnější, bezpečnější (z vidličky to rádo padá) a když maso nebo klobásy nebudou rozpíchané, dosáhneme. Tyto kvalitní grilovací kleště Vám usnadní práci při opékání ryb, díky dlouhému úchytu ryby snadno otočíte, bez toho aniž byste je potrhali.


Rybu jednoduše umístíte do kleští, ty poté zajistíte nerezovou svorkou ve spodní části a vše pak umístíte. Gourmet grilovací kleště Z ušlechtilé oceli s velmi pevnými silikonovými úchyty. Celosilikonové náčiní je tepelně odolné až do 260°C. Nepoškrábou nepřilnavý povrch a lze je využít při smažení, pečení a grilování. U závěsného očka lze kleště uzamknout.


Originální grilovací kleště pro vás vyrábí šikovné ruce našeho truhláře. Vybírá jen to nejlepší bukové dřevo a pečlivě jej do jemna obrousí. S každým kusem si dá opravdu záležet. Naši předkové si kuchyni bez dřevěného náčiní nedovedli představit. Bukové dřevo a výrobky z něj se opět vrací do módy.


Grilovací kleště

Hoefats - grilovací kleště na maso - díky asymetrickému tvaru leží kleště ergonomicky a bezpečně v ruce. Mírně nakloněné hrany navíc umožňují šetrné zacházení s grilovaným pokrmem. Otvory na koncích zajišťují přilnavost a jasný výhled - tak, aby se kleště ve středu událostí staly transparentními. Speciálně tvarované kleště pro použítí na grilovacích roštech GrillGrate. Stylové grilovací kleště v podobě světelného meče ze Star Wars, Hvězdných válek, navíc se zvukem!


Hroty kleští jsou vyrobeny z nerezové oceli. Free Shipping Available. Looking For Secondhand? Great Selection of Outdoor Clothing and Cycling by Scott.


Be Ready for your Next Adventure with Outdoor Equipment from Alpinetrek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky