úterý 28. února 2017

Bavlněná deka

Bavlněná deka

Deky musely být jednoznačně vymyšleny k tomu, aby lidem zpříjemňovaly život. Jsou hebké a hřejivé, takže se do nich můžete zabalit, když se v chladných večerech koukáte na televizi, používají se na venkovní pikniky a samozřejmě mohou v létě nahradit teplé peřiny. Bavlna je nejběžnějším přírodním vláknem, které je silné, savé a snadno se s ním pracuje. Přečtěte si více o bavlně, jejích vlastnostech, správné péči a udržitelnosti v našem průvodci materiály.


Na Westwing na vás čeká bavlněná deka v mnoha atraktivních provedeních a další stylové doplňky, krásné dekorace či designový nábytek se slevou až. Hebkost bavlny přímo svádí k zahalení do jemné deky s velmi hustým vlasem. Krásně sladěné barvy vás pohladí po duši.


Přehoz z organické bavlny Re 1x 2cm. Kvalitní a výhřevná deka z velkým podílem bavlny. Velmi příjemná na omak. Deku lze využít i jako ozdobný a zároveň velmi praktický přehoz přes postel.


Materiál deky je velice příjemný na dotek. Patchworková deka v zářivých barvách dokazuje, že i jednoduchý vzor může vypadat zajímavě. Bavlněná deka EnLora Home Dama Dark Blue, 1x 2cm. Nejběžnější rozměr 1× 1cm.


Vrchní materiál je nejčastěji polyester nebo polyakryl. Spodní část je ušitá z PVC, které nepropouští vlhkost a zvyšuje odolnost deky. Deka na pláž či na piknik. Najít Dětská bambusovo - bavlněná deka , dečka MBaby - Happy Bear, tyrkysová právě zmizelo z vašeho seznamu věcí, nad kterými si musíte lámat hlavu.


Bavlněná deka

Detail produktu Do obchodu. Kč 9Kč Béžová bavlněná deka Mismo Linen,. V nabídce máme více než barev bavněných plachet, které jsou lehké a příjmené na dotek. Kč Beránková deka s embosovaným vzorem modrá 1x 2cm. Nabízíme krásné a moderní dětské bavlněné přikrývky s originálními motivy a vzory různých velikostí, vyrobené z vysoce kvalitní bavlny.


Skvěle se hodí do kočárku nebo do postýlky. Bavlněné deky pro miminka a větší deky jsou jedinečné nejen svým vzhledem, ale také neskutečnou jemností. Použité tkaniny i nitě splňují OEKO-TEX Standart 100. Oboustranná bavlněná deka s hustým hřejivým vlasem obšitá overlockovým lemem a ozdobnými třásněmi.


Doporučujeme prát samostatně, při 30°C, program na jemné praní. Navíc má plastický vzor malých kuliček, a ty lehce zabaví neposedné dětské ručičky. Bude se krásně hodit i doma, a nebojte se ji pořídit jako dárek pro čerstvě narozené miminko.


Hřejivá bavlněná deka s jemným vzorem a krásnými barvami zdokonalí Váš domov. Deku nabízíme v rozměru 150x2cm. Lehká bavlněná deka Bugaboo Vám přijde vhod v jakékoliv situaci. Jako doplněk do Vašeho kočárku, na cestách nebo jako podložka pod dítě při pikniku. Tato lehká bavlněná deka v úžasných barevných kombinacích rozjasní Váš kočárek a stane se vítaným doplňkem.


Bavlněná deka

Deky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky