pondělí 20. února 2017

Deratizační prostředky

Deratizační prostředky

Varování Tato stránka používá cookies pro zlepšení uživatelského zážitku. Pokud budete pokračovat, budeme předpokládat že souhlasíte s přijímáním cookies z této stránky. Zabýváme se prodejem základních i doplňkových potřeb pro zahrádkáře, chovatele, rybáře i kutily.


Od pracovních oděvů, obuvi, přes hnojiva, postřiky i krmiva pro všemožné zvířecí mazlíčky. Deratizační stanička živolovka kovová. DERATIZAČNÍ PROSTŘEDKY Máme pro vás širokou nabídku prostředků na hubení hlodavců, hubení hmyzu, repelenty, odpuzovače, lapače a další přípravky pro úspěšný boj se veškerými záškodníky.


Velká živolovná past na potkan. Doporučeno Abecedn ě Nejlevnější Nejdražší. Repelent Bros sprej 90ml MAX proti klíšťatům a komárům. Jedy na krysy, myši, potkany, krtky, hlodavce, návnady na myši, požerové nástrahy na hlodavce, deratizační prostředky na hubení myší, rodenticidy.


Bio kosmetika, eko drogerie, likvidátor pachu. Specializujeme se na výrobu, aplikaci a distribuci unikátních prostředků pro neutralizaci pachu - Likvidátor pachu. Nabízíme plošné i bazénové dezinfekce, úklidové prostředky na zácho koupelnu, kuchyň, okna a podlahy. Popis produktu Plastová past na myši robustní konstrukce s vysokou účinností.


Mololapka pásová FeroBand na potravinové moly. Díky snadné omyvatelnosti se dá opakovaně použít. Moderní uzamykatelná deratizační stanička z odolného polypropylenu. Dva vchody, umístění nástrahy na hroty nebo zavěšení na tyčinky. Průhledné víko pro snadnou kontrolu.


Deratizační prostředky

Vhodná do systému HACCP. Profesionální zásah proti štěnicím pro byty, bytové domy, hotely, ubytovny, provádíme ověřenými. Otrava pro krysy, zrno a granule na likvidaci hlodavců, lepidlo na krysy a jiný sortiment na animals-shop. Hnutí Otevřená radnice Most včera zveřejnilo předvolební plakát se sloganem „Jen deratizační prostředky na tu havěť nestačí“. Má upozornit na řešení problémů s nepřizpůsobivými na severu Čech.


Petr Globočník ze Zelených na Mostecku interpretoval celou záležitost jako zjevný rasismus. Uzamykatelná deratizační stanička na myši. Stanička je vhodná pro použití v systému HACCP Tip: Možnost přikotvení ke stěně s adaptérem. Prostředky proti škůdcům. PRORAT - je pastavitá požerová nástraha k hubení škodlivých hlodavců - myš domácí, potkan, krysa.


Vyžaduje použití deratizačních krmítek. V Mostě se před volbami objevila hesla jako „Nepřizpůsobivé není třeba řešit, ale vyřešit“, „Vystavíme vesnici pro lůzu, „Neumíš se chovat, nemůžeš s námi žít”, „Ani deratizační prostředky na tu havěť nestačí”. Kampaň byla podle nich zjevně rasistická.


Přípravky a prostředky na hubení hlodavců - účinná ochrana. Sanitační prostředky a hygiena. Služby DDD v Brně a okolí deratizace, dezinsekce, dezinfekce.


Zbavíme vás strachu o zdraví a bezpečí vaší rodiny a ochráníme váš majetek. Nepříjemný hmyz a škůdci už nebudou mít šanci! Každý den jsme na dosah ruky! Druchema patří k tradičním českým firmám s širokým sortimentem kvalitních výrobků z oblasti bytové chemie, autokosmetiky, lepidel a tmelů, barev na textil, výrobků pro sport a volný čas.


K přípravě vlastní kapaliny používáme prostředky , které jsou určeny k likvidaci různých plevelů v polních a lesních kulturách a jsou v současné době považovány za ekologicky nejčistší a nejšetrnější z hlediska ochrany životního prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky