pátek 3. února 2017

Komůrkové desky

Jsou opatřeny ochrannou vrstvou proti UV záření, která zajišťuje mimořádnou odolnost vůči stárnutí vlivem klimatických podmínek, zabezpečuje dlouhou životnost. Ideální řešení pro zateplené prosklení střech a stěn. Příčné zpevnění komůrek - větší odolnost vůči nárazu.


Guttagliss Dual jsou vyrobeny z polykarbonátu což je velmi tuhý a vysoce odolný plast. Originální Lexan desky nabízíme jak v průhledné formě, tak mléčné či matné. Naše dutinkové polykarbonátové desky se vyznačují vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi, nízkou hmotností, vysokou rázovou houževnatostí a dlouhou životností.

Desky Marlon ST, CS a C. Na grafech jsou znázorněny zátěžové křivky pro komůrkové desky Makrolon podepřené po obvodu s maximálním průhybem mm. Pro menší průhyb při dané šíři redukujte vzdálenost příčných podpěr při stejném zatížení. Polykarbonátové desky jsou dnes již zcela běžné. Je to zejména vysoká pevnost a nízká hmotnost, vysoká propustnost světla a možnost ohybu desky.


Komorová polykarbonátová deska Lexan TM Thermoclear TM Plus, mm, čirá, 2UV Detailní parametry naleznete níže v technickém listě. Používají se převážně pro prosklívání v privátní a průmyslové oblasti, kde je. Dutinkové ( komůrkové ) polykarbonátové desky - prodej široké nabídky termoizolační průsvistné krytiny.

LANIT PLAST - velkoobcho maloobcho eshopy. Trapézové, vlnité, plné a komůrkové desky z polykarbonátu a ze sklolaminátu, plexisklo, polykarbonát. Když si objednáte desky v malém nákladu, vyrobíme vaše reklamní štíty technologií digitálního tisku. Před potiskem mají komůrkové.


Vnější strana desek PoliCarb je opatřena UV ochrannou vrstvou (na vyžádání i oboustranná). Komůrkové desky si tak můžete objednávat už od jednoho kusu. Na folii si lihovým fixem vyznačte řezný plán. Při řezání musí být deska. Zajišťujeme vše od poradenství, formátování desek, prodej děleného materiálu, rozvoz po celé ČR.


Nespojujte komůrkové PC desky lepením. Hliníkové krycí lišty je možné doplnit z pohledové strany plastovou krytkou. Jedná se o lehké pevné desky s tepelně izolačními vlastnostmi, primárně určené na nerozbitné prosklívání stříšek, pergol, přístřešků… Tento materiál je díky snadnému. Tento typ podložky je vždy nutný ke šroubům TEX mm jakékoliv délky.


Jakékoliv desky montujte výhradně pomocí originálních montážních doplňků a podle montážního návodu. Předejdete tak mnohým problémům s montáží a s. Hliníková přítlačná krycí lišta pro připevnění plastových desek, šířka mm, délky m, m, m, m, m, m. Objednávejte ve špičkové kvalitě u Onlineprinters!

Registrujete-li se, získáte trvalou slevu. Prodej ve dvou barevných provedeních, v barvě bronz a čirá. V nabídce jsou různé rozměrové formáty polykarbonátových desek. Jsme ryze česká firma nabízející komplexní služby pro zpracovatele plastu.


Nabízíme velmi široký výběr plastových materiálů a služeb jako jsou plastové desky a fólie, sortiment le doplňkový sortiment. Společnost OMNIPLAST s. Od počátku se specializujeme na dodávky plastových desek a fólií zejména pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky