středa 22. února 2017

Whirlpool indukční deska

Genuine Whirlpool Spare Parts. Stock and Ready to Ship. Free Shipping Available. Check Out Whirlpool on eBay. Fill Your Cart With Color today! Find great deals on eBay for whirlpool and samsung.

Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. How to Make Deep Reach C Clamps All Wood only $Extreme Strength - Duration: 35:47. How to make SLIDING GUIDE for TABLE SAW ️ SLIDER⬅️ EXACT Cuts #128512; - Duration: 14:30. Díky funkci PowerBoost dosáhnete varu až o polovinu rychleji.


Whirlpool představuje unikátní model vysokovýkonné desky s indukčními plotnami pro úsporu energie a času. Deska je vybavena funkcí pro extra rychlý ohřev Power Booster. Samozřejmostí je časovač a bezpečnostní dětská pojistka.


Indukční deska ACM 7je vysoce efektivní.

Je vybavena indukčními zónami s časovačem. Dotykové ovládání se slidery pro každou varnou zónu zvlášť vám zajistí maximální pohodlí a kontrolu nad vařením. Snadnější údržbu má bezrámečková indukční deska. Bezrámečkové indukční desky se snadněji udržují.


Mají rovnou hladkou plochu, na které se neusazují nečistoty. Okraje může mít taková indukční deska zkosené či zaoblené. Funkce Power Booster zabezpečuje velmi rychlý ohřev. Při maximálním výkonu se hrnec do minut ohřeje na teplotu až 6°C. Další funkce, kterými deska disponuje, jsou časovač či dětská pojistka.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Get Whirlpool Spare Parts.


Na první pohled vás varná deska zaujme elegantním a čistým designem v černé barvě. Hladký povrch se navíc velmi. Vaření díky nim bude mnohem snadnější a pohodlnější.


Tento model má také dětskou pojistku.

Všechny jsou vybaveny funkcí Power Booster, která krátkodobě zvýší výkon zón na maximum, díky čemuž rychleji dosáhnete bodu varu. Poté deska pokračuje na stupni výkonu, který jste původně nastavili. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Má velmi dobrý výkon a je také vybavená některými užitečnými funkcemi. V porovnání s dražšími modely je ale její nabídka funkcí stále poměrně limitovaná, nevýhodou může být zejména nemožnost spojit dvě varné zóny v jednu a. Nechybí ani funkce automatického vypnutí nebo indikátor zbytkového tepla.


Díky dotykovému ovládaní varnou desku snadno nastavíte a odolný sklokeramický povrch zajistí pohodlné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky