neděle 12. února 2017

Elektrický zavařovací hrnec eta

Titanové hrnce ETA předčí vaše očekávání a vaše starší nádobí se hanbou schová až na dno kredence. Disponují nepřilnavým povrchem, dokonale rovným dnem a těsnící skleněnou poklicí, a tak vám pomohou vařit rychleji a bez. Jsou ideálním pomocníkem na chatu a dovolenou nebo do malých bytů. Jídla v nich připravená si však jistě natolik oblíbíte, že se svého čestného místa dočkají i ve velkých kuchyních a při přípravě rodinných obědů. V tomto případě se nemusíte téměř o cokoliv starat.


Elektrický zavařovací hrnec. V první řadě nepotřebuje sporák, jelikož je elektrický hrnec schopen ohřívat vodu uvnitř svépomocí. Jídla jsou v elektrických hrncích připravena za krátkou dobu a pro vaření nevyžadují žádný tuk. Jídla v ní připravená neztrácejí chuť, maso nevysychá a provoz je až o úspornější, než.


Nejen že s jeho pomocí můžete zavařit ty nejoblíbenější dobrůtky z vaší zahrádky, také ho využijete k blanšírování zeleniny. Zavařovací hrnec Hyundai PC 200. Využijete nejen pro zavařování okurek, ale jeho použití je i možné na nalévání a vypouštění teplých nápojů, jako jsou např.


Přečtěte si, které zavařovací hrnce patří mezi nejhledanější. Pečenky nabízíme ve třech provedeních – tu pravou si tak vybere skutečně každý. Pro domácnosti s několika málo členy je ideální Pečenka Mini. Zastane většinu funkcí svých větších sourozenců a nezabere.


Vaříte rádi a máte doma příliš mnoho hrnců, ale vlastně nevíte, který vybrat? Skrývá v sobě několik spotřebičů – umí vařit, smažit, dusit a připravit rýži. Díky moderním technologiím se nemusíte prakticky skoro o nic starat. S pomalým hrncem Slowpot od ETY připravíte šťavnaté maso jednoduše a především zdravě.


Správný zavařovací hrnec dokáže potraviny zavařit rychle, efektivně a hlavně na dlouhou dobu tak, abyste si své dobroty mohli vychutnávat ještě dlouho po celé kuchařské proceduře. Moderní přístroje ovšem dokáží nejen zavařovat, ale také připravovat omáčky či svařené víno. Poradí si s polévkami, masem či zeleninou a vzhledem k tomu, že příprava pokrmů je krátká, šetří i elektrickou energii.


Potřebujete náhradní díl k Vaší myčce, pračce, sušičce, vysavači nebo mixeru? V kategoriích naleznete produkty k Vašim spotřebičům. Filtry do myček, čerpadla, tělesa topení, řemeny, dveřní zámky, skla trouby, knoflíky, led podsvity, šuplíky na prací prášek. Při koupi je třeba dát pozor ,aby měl termostat a možnost nastavit čas.


Objednají ho v každé elektře. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. ETA Tauro s příkonem 9W představuje multifunkční tlakový hrnec. Konzervovat můžete téměř vše – zeleninu, čerstvé ovoce, houby, ale i maso ze zabijačky. Pokud chcete cítit chuť léta po celý rok či uchovat všechny poklady z vaší zahrádky, bez kvalitního zavařovacího hrnce se neobejdete.


Použít ho navíc můžete nejen pro sterilování. Vhodné i pro ohřev nápojů a jídel. Hledáte nový elektrický hrnec do své domácnosti?


Sáhněte po multifunkčních hrncích z nabídky electronic-star. U nás najdete rýžovary, zavařovací automaty a pomalé hrnce. Naše parní hrnce jsou vysoce kvalitní, vyberte si nový elektrický hrnec už dnes. Levnější modely mají rozsah – 100°C, dražší – 100°C.


Hrnec je tak vhodný nejen pro zavařování, ale také k dalším účelům. Tento hrnec je speciálně uzpůsoben tak, aby se v něm vařilo co nejlépe s ohledem na zachování všech živin a vitamínů. Díky dostatečně pomalému vaření dochází k zachování vitamínů v zelenině a maso připravené v tomto hrnci je křehké. Produkty z oficiální CZ distribuce, pomůžeme Vám s výběrem na míru.


Kvalitní výběr zavařovací hrnce za super ceny! Kupte elektrický zavařovací hrnec u ověřeného prodejce! Samozřejmostí je, že máme zavařovací hrnec skladem a jsme připraveni vám ho doručit v krátkém čase až domů.


Pokud preferujete osobní odběr, není problém si zavařovací hrnec vyzvednout osobně na některé z našich prodejen po celé České republice. Nerezové provedení zajišťuje dlouhou životnost a umožňuje používat přístroj na svařené víno i jiné horké nápoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky