úterý 7. února 2017

Bodum konvice

We have the right tea maker for all of your tea preferences. Great design at affordable prices. Jemné nerezové sítko ve spojení s pístem integrovaným ve vrchním víčku pro snadnou kontrolu síly.


Bodum konvice na čaj ASSAM. Pohodlné nalévání vám zaručuje.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hot drinks stay hot longer, while the glass remains cool to the touch.


Choose from a variety of styles, colours and sizes. Kompletní informace o produktech značky BODUM - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Moka konvice a french pressy BODUM.


Praktická rukojeť z tvrzeného skla pro pohodlné nalévání.

Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Skleněná nádoba je usazena v rámu z pochromované oceli a stojí na nožičkách, aby případné teplo sálající z připravovaného čaje, nepoškodilo ani choulostivé povrchy, na kterých bude konvička postavena. Rukojeť z tvrzeného plastu, který je odolný vůči teplu.


Uvnitř konvice se nachází jemné nerezové síto na sypaný čaj. Všechny části lze mýt v myčce na nádobí. Elegantní a nadčasová skleněná kulatá konvice s plastovým sítkem o objemu litru pozvedne vaše čajové dýchánky na novou úroveň.


Konvici lze mýt v myčce nádobí. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Lowest Prices on Top Items. Free Shipping Available. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay!


Pomůcky od této společnosti vám zpříjemní a usnadní výrobu vašeho oblíbeného nápoje.

Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Termo konvice Tefal Ponza o objemu litru se vám bude hodit pro servírování nápojů pro větší skupinu lidí, ať už doma, v kanceláři nebo třeba na grilování. Hledáte takový způsob přípravy kávy, kde stačí kávu pouze zalít a výsledkem je chuťově skvělá káva bez zrníček, které skřípou mezi zuby?


French press vše tohle umí. Poprvé se objevil již v napoleonské Francii, patentován byl poprvé ve třicátých letech 20. Rukojeť umožňuje snadnou manipulaci a bezpečnost při vaření nápojů. Díky pěknému vzhledu je vhodná i jako dárek.


Ať už milujete čaj zelený, černý nebo bílý, blahodárné výluhy z bylinek nebo horké dobroty z pečeného ovoce, tahle konvice se stane vaším favoritem. Detailní popis produktu. Toto zboží spadá do kategorie B. Jedná se o zboží, které bylo krátce použito na výstavě, nebo promo akci. Jako čajové konvice si označujeme nádoby, ve kterých servírujeme čaj a obecně luhované nápoje na stůl.


Zpravidla v nich vodu přímo nevaříme a některé konvice na to nejsou ani vhodné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky