neděle 19. února 2017

Koupelnová skříňka vysoká bílá

Nábytkové nožičky pod skříňku nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Koupelnové skříňky koupit o objednat u OBI. Vysoká skříňka , bílá , GALENA SI13.


Koupelnová skříňka vysoká bílá

GALENA SIvysoká koupelnová skříňka , Dvoudveřová, dva šuplíky Barevné provedení: bílá , Materiál: DTD. Zavěšení skříňky umožňuje jednoduchý úklid pod skříňkou. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě. Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem?


A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci. V každé koupelně se uplatní vysoká skříňka , která pojme spoustu nezbytností. Univerzální vzhled splní očekávání všech, kteří oceňují kombinaci jednoduchosti a elegance. Prostornou skříňku ze sektorové sestavy Mason připevněte na zeď ve vaší. GALENA SIvysoká koupelnová skříňka , Dvoudveřová, otevřený prostor Barevné provedení: bílá , Materiál: DTD.


Koupelnová skříňka vysoká bílá

Rychle a jednoduše postavená stylová skříňka bude ozdobou Vaší koupelny. Ušlechtilá dřevěná povrchová úprava se snadno otírá. Závěsná vysoká skříňka.


Správně vybraná koupelnová skříňka rozšíří úložný prostor Vaší koupelny, zvýší míru útulnosti v koupelně a Vám tak zbyde prostor pro tu správnou relaxaci. Vše tak budete mít vždy na dosah ruky a prostředí koupelny tak dostane zcela jiný rozměr. Dokonale vynikne v moderně zařízené koupelně.


Koupelnová skříňka vysoká bílá

Vážení zákazníci, v klidu domova u nás můžete objednávat, náš e-shop přijímá objednávky bez omezení hodin denně. Při zvolení správného kousku může taková skříňka sloužit i jako dekorativní prvek. Zrcadlo dodá skříňce osobitý efekt a zútulní každou koupelnu. Skříňka nabízí tři otevřené výklenky, pět zásuvek s kuličkovými ložisky, čtyři ú. Bílá vysoká koupelnová skříňka o šířce cm. Bílá lesklá vysoká závěsná skříňka.


Zásuvky mají samouzavírací pojezdy a plnovýsuv s dotahem. Rám skříňky je matný, zatímco dveře jsou lesklé. Skříňka je vyrobena z desek MDF potažených PVC a dřevotřísky.


Koupelnová skříňka vysoká bílá

Jsme česká firma zabývající se výrobou a prodáváme pouze výrobky vyrobené v ČR. Doba dodání je přibližně až pracovních dnů. Před dovozem Vás budeme telefonicky informovat o termínu dodání. Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem.


Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce. Integrovaný koš na prádlo. Dobržďovací systém pro tiché zavírání. Sestavte si sněhobílou koupelnu dle vašich představ a potřeb společně s dalšími prvky této moderní sektorové kolekce Galena (viz související produkty).


Kombinace lesklých bílých ploch a stříbrných úchytek je nadčasová a elegantní. Nejlevnější e-shop NetObchodak. Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky