pátek 24. února 2017

Elektrická trouba s plotýnkami

Elektrická trouba s plotýnkami

Pečící trouby) Hodnocení produktu:. Volně stojící trouba s plotýnkami a grilem s otočnou jehlou je ideální do malých kuchyní, víkendových chat a chalup. Vnitřní povrch galvanizovaná ocel. Popis: Prodám elektrickou troubu s plotýnkami.


Dvojitá skleněná dvířka s. Každou z nich je možné pomocí kotouče provozovat samostatně. Praktický a nenahraditelný pomocník, který umí připravit lahodné a chutné pokrmy. Trouba Vigan Mammoth T45L o objemu litrů zajistí bezpečnost díky dvojitému bezpečnostnímu sklu dvířek a praktickému příslušenství v podobě madla pro vyjmutí rožně i plechu. Tento pomocník má funkci trouby i vařiče současně. Trouba má otočný rožeň a součástí je také odkapávací plech.


Plotýnky mají každá svou regulaci teploty a. Ideální do malých kuchyní, víkendových chat a chalup. Tři funkce v jednopečení v troubě, vaření na plotýnkách, grilování v troubě na jehle. Elektrická trouba Orava EC-391.


Elektrická trouba s plotýnkami

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Máte v kuchyni málo místa, nebo si potřebujete na chatě vytvořit malý kuchyňský koutek na přípravu lahodných jídel? Ideálním řešením je Orava EC-3- inteligentní a velmi praktická kombinace elektrické trouby s dvouvařičem. W , l , Kombinace s varnou deskou, Vysouvání plechu.


Mini trouba Professor PT 422X v nerezovém provedení s litinovými plotýnkami a otočným roštem je nenahraditelným pomocníkem do vaší kuchyně. Podat inzerát bez registrace. Zabírá méně místa, a přitom má vnitřní objem litrů, takže v ní můžete péct i větší pokrmy.


Navíc disponuje řadou funkcí a programů jaké mají klasické trouby. Dvířka trouby zůstávají v průběhu pečení chladná, takže nedojde k nechtěnému popálení. Cílem značky Guzzanti je nabídnout zákazníkovi nejžádanější spotřebiče pro domácnost v nadstandardní kvalitě, pečlivě zpracovaném, líbivém designu za cenu, kterou si může dovolit.


Možnost současně péct i vařit. Termostat pro regulaci teploty od 1°C do. Vypadá celkem zachovale,jen funkčnost není ozkoušena - nálezový stav. Bílé provedení, elegantní design. Využití nejen doma, ale i na chalupách, chatách, ubytovnách, studentských kolejích apod.


Nákupní košík je prázdný. Orava EC-3- elektrická trouba se dvěma plotýnkami , vnitřní objem trouby l, příkon max. Na výběr máte horní a spodní ohřev s ventilátorem, horní ohřev s ventilátorem, horní a spodní ohřev, horní ohřev a gril, horní a dolní ohřev s grilováním a zapnutým ventilátorem.


Dvě nastavení pro varnou deskou a tři bity pro sítě , můžete jej použít pro pečení a více. Dveře s tepelneho skla. Velké okno vám umožňuje dávat pozor na jídlo. Vyrobena z kvalitní oceli , naše trouba se snadno čistí a je velmi odolná.


Elektrická trouba s plotýnkami

Kuchyňská linka je demontována na jednotlivé skříňky a je možné je jakkoliv přeskládat. V ceně linky je elektrická trouba se sklokeramickou deskou, myčka nádobí, vestavěná lednice, digestoř a dřez s baterií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky