úterý 14. února 2017

Makrolonové desky

Plexi desky se vyznačují dobrými optickými vlastnostmi se zářivě lesklým povrchem. Desky nabízejí výbornou průhlednost, dobré mechanické vlastnosti, odolnost proti ultrafialovému záření, vlivu počasí a stárnutí. Jsou snadno použitelné a jejich barva zůstává stejná po celé roky. Plné makrolonové desky jsou nejčastěji používány ve stavebnictví jako prosvětlovací pásy, zastřešení čekáren, nástupišť a jiných volných ploch, protihlukové stěny, reklamní poutače, výplně balkónů nebo třeba na kryty venkovních bazénů. Také ho najdete na ochranných štítech a bezpečnostních přilbách.


V nabídce naleznete základní cenově dostupné modely Basic, ale také a především vysoce kvalitní, UV a mechanicky stále polykarbonátové desky Gutta Guttagliss DUAL BOX a STRONG, na které poskytujeme nadstandardní záruku až let.

Internetový on-line prodej polykarbonátových desek, skleníků, montážního příslušenství. Rovné komůrkové desky z polykarbonátu se vyrábějí v několika provedeních s různým počtem stěn – komůrek a nabízíme je ve dvou barevných provedeních. Vysoká propustnost denního světlá z nich dělá ideální prosvětlovací střešní krytinu. Použití polykarbonátových desek. Díky skvělým izolačním vlastnostem a vysoké propustnosti světla se často využívají k realizaci zastřešení pergol, zastávek městské hromadné dopravy, balkónů, bazénů, stání pro auta nebo sportovišť.


Makrolonové desky jsou vhodné zejména na zastřešení pergol, přístřešků, zimních zahra bazénů, ale také třeba na skleníky. V těchto rozměrech je možno volit makrolon silný 8. Zprostředkováváme nejen prodej, ale také poradenské služby. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Polykarbonát má velmi široké uplatnění. Lícová strana pak obsahuje za tepla. Prodej Lexanu, lexanových desek a světlíků. Barva čirá, bronz Tyto vysoce kvalitní makrolonové - polykarbonátové desky jsou. CZ - specializovaný prodejce lehkých střešních krytin z polykarbonátu, makrolonové desky , trapézové a vlnité střešní krytiny z polykarbonátu a sklolaminátu.


Komůrkové desky jsou izolační polykarbonátové desky v kvalitě s dlouhou životností. Vyznačují se nejvyšší odolností proti nárazu a krupobití, snadným zpracováním a montáží. Desky mají velmi dobrou odolnost proti UV záření a vůči povětrnostním vlivům, jsou nepropustné pro UV záření a ohebné dokonce i za.


Rozměry 210cm x 145cm x 0. Vhodné na zastřešení bazénů, pergol, garážových stání, přístřešků na auta, altánů, ochrana proti kroupám i velkým (ověřeno) apod. Dutinkové desky Lexan - nyní akce tl. Střešní krytiny) Hodnocení produktu:. Touto ochrannou vrstvou je běžně opatřena jedna strana desky , která je zřetelně označena na ochranné fólii a musí být instalovaná vždy směrem ven (proti slunci)! Komůrkový polykarbonát vždy instalujte komůrkami po směru toku vody.


Základní model dutinkové polykarbonátové - makrolonové desky typu Longlife o tloušťce mm, určený pro tepelně izolované zasklení stěn. Rozeznáváme polykarbonátové desky komůrkové nebo plné. Rádi vám s výběrem polykarbonátové desky poradíme.


Vysoká odolnost proti rozbití.

U nás nakoupíte levně a bezpečně. Velmi dobrá propustnost světla. Skvělé tepelně izolační vlastnosti. Vysoce hladký povrch snadný na údržbu.


Nejčastější použití: zastřešení pergol, altánků, parkingu a bazénů, zasklívání balkónu. Komůrkový (dutinkový) polykarbonát Makrolon, plný a trapézový polykarbonát, PVC a sklolaminátové desky. Mezi konkrétní produkty zařadíme zejména makrolonové desky , které se používají na zastřešení venkovních staveb (skleníky, přístřešky, pergoly).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky