úterý 7. února 2017

Nůžky na bylinky tescoma

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Dokážete si představit svou domácnost bez nůžek? Ať už se jedná o super ostré nůžky na drůbež, speciální nůžky na bylinky či nůžky multifunkční, všechny nabízí TESCOMA ve špičkové kvalitě a několika atraktivních provedeních.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Dóza je vhodná do myčky, nůžky v myčce nemyjte.

Vynikající ke střihání bylinek a zelených natí např. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Použijte na bylinky a zelené natě nůžky s pěti řadami ostrých čepelí. Jemným střihem připravíte pětkrát více drobných kousků bylinek než při jejich krájení nožem. Nebo můžete bylinky nastříhat rovnou do talíře.


Odkazy na odborné recenze.

Kompletní informace k výběru. Pomocí nůžek rychle a snadno nastříháte na drobno čerstvé bylinky , a to. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Jedna se praktický set nůžek na bylinky pro bezpečné stříhání bylinek a dózy, která zaručuje dlouhodobou trvanlivost uloženého obsahu. Nerezové nůžky na bylinky s pětiřadou čepelí.


Na scénu pak přichází právě nůžky na bylinky , díky kterým můžete stonky či listy nastříhat na krátké či dlouhé proužky nebo jiné Vámi vybrané tvary a délky dle libosti a navíc – značka Tescoma zajišťuje to, že nástroj, kterým úkony provádíte, má velice dlouhou životnost oproti konkurenčním nabízeným. Kvalitní nože jsou základ. Skvěle je doplňují praktické krájecí desky různých velikostí a tvarů z masivního dřeva i špičkového plastu. Mlýnek na koření a bylinky GrandCHEF má speciální mlecí mechanismus z prvotřídní nerezavějící oceli a snadno v něm najemno pomelete sušenou majoránku, oregano, tymián, rozmarýn, kmín, anýz nebo nové koření.


Kuchyňské nářadí a pomůcky. Existuje spousta menších či větších pomocníků, bez nichž se moderní vaření neobejde. Vychytávky pro výrobu domácí šunky, chleba i čerstvého sýru, ale i kvalitní škrabky, kráječe a struhadla TESCOMA vám práci v kuchyni usnadní a zpestří! Jsou dodávány s dózou, která je opatřena speciálním uzávěrem se zubatou čepelí na okraji a středovým víčkem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.

Vynikajú svojím špičkovým spracovaním a moderným dizajnom krásne zelenej farby. Nůžky na bylinky Presto Tescoma za akční ceny #128176;. Pomocou nožníc rýchlo a ľahko nastriháme na drobno čerstvé bylinky , a to. Podebírací lopatka ze žáruvzdorného nylonu nadzvedává pizzu, umožňuje její snadné a rychlé krájení a nepoškodí antiadhezní povlak formy na. Nůžky s třířadou čepelí a dózou vynikající pro rychlé a bezpečné stříhání bylinek nadrobno a jejich skladování.


Dál už hledat nemusíte! Detail produktu Do obchodu. Můžete s nimi stříhat rovnou do hrnce, bez prkénka. Dají se s nimi skartovat i dokumenty.


Plastová rukojeť a pětiřadá čepel z nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky