pátek 17. února 2017

Sklenice kilner

Preserve, Pickle and Store Food With Kilner. Renowned Quality, Order Today! When Home Is The Space You Use For Work, Rest and Play. Browse Our Time at Home Heroes.


The chilly mornings and even colder evenings at this time of year call for only one thing, a delicious serving of hearty soup.

Specializuje se na výrobu skleněných lahví, dóz na potraviny a zavařovacích sklenic, které mají ikonický design. Samotný šroubovací uzávěr je možné použít až 10x! Kilner kulatá zavařovací sklenice s klipem.


Vneste do své domácnosti nádech britského venkova pomocí skleněného nádobí. Skleněné nádoby od společnosti Kilner, nádoby na domácí limonádu, džbánky s rukojetí, zavařovací sklenice , sklenice na domácí sirupy a další. Svou popularitu si získala nejen velice kvalitním provedením, ale zejména retro designem, který již přes sto let zůstává nezměněn. Jsou vyráběny na přesných plně automatických linkách.


Pokročilá technologie zaručuje stejnou sílu materiálu po celém povrchu sklenice bez nežádoucích vzduchových bublin.

Uzavírací spony a víčka jsou z pevné nerezavějící oceli. Tak jako spousta dalších vynálezů se poměrně rychle dočkaly různých kopií. KILNER - PRECIZNÍ BRITSKÁ TRADIČNÍ ZNAČKA. Přesto ale zůstávají dobře rozpoznatelným originálem s jedinečným kouzlem. Skladem (balení) 1Kč bez DPH.


Akce Luigi Bormioli skleněná dóza LOCK-EAT l. Kdo vymyslel sklenice na zavařování? The clever iconic design has been recently updated but has maintained its unique vacuum seal lid. These preserve jars are durable and easy to use and are suitable for preserving jams, jellies, chutneys, marmalade and much more.


Korunku dostal ale v tomto roce někdo jiný - britský vynález Johna Kilnera, zavařovací sklenice s gumovým těsněním a skleněným víčkem, které se dalo plechovou korunkou dotáhnout a vakuově zajistit. Sklenice s uchem neboli džbánek ze stylové série VINTAGE. Stylové podávání teplých i studených nápojů. Odolné čiré sklo s logem KILNER.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Pokud dáváte před zavařovacími sklenicemi se skleněnými víčky přednost těm s klipem, doporučuji se podívat na výrobky společnosti Kilner. Kompletní nabídka produktů z kategorie sklenice a hrnky ponúkaná pod značkou kilner , která je zárukou kvality.


Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu.

Akční produkty v kategorii sklenice a hrnky jsou označeny modrým štítkem. Produkty, u nichž máte možnost využít slevový kód jsou označeny zeleným. Zavařovací sklenice ) Hodnocení produktu: 1 (). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Detail produktu Do obchodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky