pátek 24. února 2017

Kelímky na kávu s sebou

Proč vratné plastové kelímky na kávu GoCup? Každý rok se pouze v České Republice a na Slovensku použije zhruba 6milionů jednorázových kelímků na kávu s sebou , které se po pouhém jednom použití vyhodí do koše - 60. Máte rádi kávu s sebou , ale vadí vám jednorázové kelímky ? Pořiďte si opakovatelně použitelný kelímek na kávu - vyberte si ze široké nabídky KeepCup, rCup nebo Woodway.


Každá z těchto značek se vydává trochu jiným směrem a má svůj jedinečný styl, všechny však motivuje jeden cíl.

Omezit nadměrné používání jednorázových kelímků, které zatěžují naše. Naše jednorázové papírové kelímky na kávu s plastovými víčky poskytují jednoduché, ale praktické řešení pro podávání nápojů. Mohou být široce používány v prodejnách, nebo na večírcích, akcích či festi.


Zálohované kelímky a misky, které jsou vratné v celé síti našich partnerů. Kdykoliv, kdekoliv, v jakémkoliv množství. Jednoduché, ekologické a udržitelné.


Nejen v zimních měsících jistě oceníte kelímky z termo materiálu, plastové hnědé nebo čiré, papírové bílé nebo s potiskem. Ke kelímkům samozřejmě nabízíme i víčka.

Vybírejte z naší kompletní nabídky kelímků na kávu a využijte množstevní slevy. Hrnky na čaj a kávu s sebou Téměř každý z nás si ráno dopřeje šálek dobrého čaje nebo kávy. Kelímky na kávu , na nápoje, víčka na kelímky. Papírové kelímky na kávu.


Jococup je tím nejstylovějším řešením, jak potěšit vaše chuťové pohárky lahodným horkým nápojem, nespálit si přitom prsty a ještě k tomu myslet na přírodu. Jococupy jsou krásné a prvotřídně vyrobené z vysoce odolného borosilikátového skla s úctou k detailům. KELÍMKY NA KÁVU S SEBOU , KTERÉ DO POPELNICE NEPATŘÍ.


S rostoucí prosperitou podniku rostlo také množství spotřebovaného obalového materiálu, především kelímků na kávu. Na trhu však bohužel neexistovala žádná alternativa kelímků k opakovanému použití, která by byla zákaznicky vstřícná a zajímavá. Keramické hrníčky jsou těžké a rozbitné, tudíž pro tolik. Hit olomouckých kaváren se od pondělí rozšíří i do dalších českých měst.


Kdo si objedná kávu s sebou , může si místo jednorázového kelímku půjčit kelímek vratný. Německu teprve druhou zemí v Evropě, která začala proti jednorázových kávovým kelímkům bojovat. Pro pohodlné nošení dbejte, aby měly kelímky na kávu s sebou izolační popruh.


Abyste se si mohli vychutnat „coffee to go” a ochránili se před rozžhaveným hrnečkem či si nepopálili prsty, nezapomínejte na to, že by kelímky na kávu s sebou měly mít izolační popruh. Ten bývá většinou vyroben z: korku, silikonu, gumy.

Mít s sebou vždy při pochůzkách městem vlastní hrneček, by bylo pro většinu lidí nejspíše také docela problém. Jihoafrická pražírna a prodejna kávy z Kapského Města Thruth Coffee představila pod záštitou tamní agentury Native VML kelímky na. Jazyky CZSK EN Můj účet. Registrovat Zapomenuté heslo.


Hlavička: Přidat ZDARMA inzerát. Dvouvrstvé papírové kelímky na kávu s sebou. Když ne plast, z čeho se hrnky na kávu s sebou vyrábějí?


Ekologie hraje při hledání náhradních materiálů prim. Opakovaně použitelné hrnky mohou být vyrobeny z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky