čtvrtek 16. února 2017

Digestoř se zadním odtahem

Digestoře se zadním odtahem na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


U tohoto odsavače je možná i recirkulace pro filtraci par, které se vrací zpět do místnosti. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

U digestoří je nejdůležitější se rozhodnout jestli využijeme odsávání par s odtahem nebo vnitřní recirkulací (většina u nás nabízených digestoří zvládne oba principy). Po osazení uhlíkovým pachovým filtrem lze využívat také recirkulaci. Osvětlení je zajištěno pomocí 40W žárovky. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Kombinací bočního levého a pravého odtahu spolu s horním, zadním středním a zadním odtahem dostaneme možných voleb odtahu. Můžete ho použít variabilně se zadním odtahem nebo horním odtahem a dva motory zajišťují silný výkon. Tento druh sice není tak výkonný jako výše zmíněné odsavače par, ale menší či střední kuchyni její výkon naprosto postačí.


Patříte-li k minimalistům, jistě vás okouzlí typ tzv.

Přefiltrovaný vzduch se z digestoře odvádí obdobně jako u odtahového režimu trubkou, která prochází celou skříňkou. Všude se uvádí horhí odtah. Zadní odtah u digestoře se využívá pouze u malých vestavných , výsuvných nebo podskříňkových digestoří.


Otvor pro odtahové potrubí je na zadní straně digestoře. Hledáte digestor odtah zadni ? LED osvětlení kombinuje vysoký výkon s nízkou spotřebou energie. Odsavač par Mora OP 6W. Vyznačuje se moderními liniemi z vysoce kvalitního materiálu, který kombinuje funkce obou přístrojů do jednoho produktu. Jde vlastně o sklokeramickou indukční varnou desku se čtyřmi varnými zónami, která má uprostřed umístěný ventilační otvor s intenzivním vzdušným odtahem.


Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů. U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří. Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI. Kuchyňské digestoře, Skvělé. Srovnání cen odsavačů par se zadním odtahem.


Pohání ji motor s výkonem. Nástěnná (komínová) digestoř se zadním odtahem Nástěnná (komínová) digestoř v ergonomickém designu vybavená nadstandardně výkonným motorem s nízkou spotřebou elektrické energie. Jedná se například o komínové odsavače par (ty jsou napojeny přímo na komín domu) či závěsné digestoře, které mají své místo pod skříňkami kuchyňské linky.

Zajímavou volbou pak mohou být také takzvané výsuvné digestoře , které najdou své uplatnění zejména v menších kuchyních. Tomu napomáhá i to, že digestoř se spodním odtahem uvolnila prostor nad varnou deskou. Valcucine Pokud lze z lednového veletrhu kuchyní LivingKitchen v Kolíně nad Rýnem označit něco za výrazný tren pak je to právě prudký nástup spodního odsávání, kdy se mezi plotýnky varné desky umístí kruhová či obdélníková digestoř. Většina lidí si myslí, že se jedná o odsavač par, který má vývod do komína ( digestoř s odtahem ). Nemusí tomu tak ale být vždy. Existují jak odtahové digestoře, tak i digestoře s uhlíkovým filtrem, tedy digestoře bez odtahu (recirkulační digestoře).


Zaujme možnost odtahu, který není jenom horní, ale disponuje i odtahem zadním , stejně jako zpětnou klapkou. Celkem je možné zvolit si hned ze režimů rychlostí. Rychlostem odpovídá také hlučnost. Vyberte si z naší nabídky digestoří - odsavačů par Faber nebo Airforce a klikněte si pro slevu.


Electrolux LFU215X digestoř. Klasický odsavač par v nerezovém provedení s horním odtahem a možností nastavení recirkulace vzduchu. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Obecně platí, že by výkon spotřebiče měl být 10krát vyšší než je objem prostoru, ze kterého vzduch odsává.


V současné době se však stále více prosazuje názor, že stačí i hodnoty poloviční, jelikož v případě vysokého výkonu dochází k ochlazování místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky