pondělí 20. února 2017

Plechový kbelík

Při odběru množství zboží nad 1. Ve vintage práškově krémové barvě s lakovaným povrchem a te. Pro použití v potravinářském průmyslu je nutné plechový kbelík opatřit potravinářským lakem. Více informací o produktech.


Minimální počet kbelíků s potravinářským lakem od paletového množství.

Kbelík plechový EDE s kovovým držadlem L. Potřebujete kvalitní plastový či plechový kbelík ? Máme jich pro vás spoustu skladem za skvělé ceny. Vysoký plechový kbelík ve wintage stylu, vhodný jako květináč nebo úložný prostor pro deštníky. Zajímavý a elegantní vzhled.


Po obou stranách je doplněn úchyt z provázků pro lepší manipulaci. Je vyroben z pozinkovaného plechu. Napájecí vědro pro drůbež.

Od dánské značky Ib Laursen, na eshopu Bella Rose. Krásný velký šedý kbelík s provazovými uchy, vhodný na tearsu do interiéru na květiny nebo jiné využití. PLNĚ NOVÝ NÍKDY NEPOUŽITEJ. Botze je výrobcem vysoce kvalitních a trendových bytových doplňků a dárkových předmětů. Klade důraz na výběr materiálu a na špičkovou.


Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Sudy a barely, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce B2B Partner. Pěkným doplňkem jídelního stolu může být kbelík na příbory, třeba ozdobený tímtéž motivem jako prostírání. Kyblíkem však vylepšíme i pracovní stůl nebo jiná místa v bytě a ukládat do něj můžeme cokoliv.


Držáky pro kbelíky a žlaby - plastové. Spolehlivý a stylový pomocník na zahradě nebo krásná ozdoba terásky. Další slevy zahradních potřeb na Kupi. Kolekce Living Nostalgia je nedílnou součástí anglické značky Kitchen Craft a patří pod ní nejen originální plechové dózy, ale také řada praktických bytových doplňků jako jsou hodiny, lisy na citrusy a mnoho dalšího.


Přesvěčte se a dovolte, aby se výrobek z této řady stal designovým a praktickým doplňkem vaší kuchyně. Vyberte si u nás kvalitní smaltované nádobí, které má dlouhou životnost a podporuje zdravé vaření. Ve Vaší kuchyni se bude jistě vyjímat.


PRODAM plechový pozinkovaný kbelík kýbl, železný kýbl vědro kyblík. Mám více kusu celkem ks.

Možnost osobní odběru v Praze. Inzerát platí do smazaní. Vhodný pro přepravu a uchovávání barev, laků a tmelů. Plechový kbelík za akční ceny #128176;.


Vybíráme pro vás kbelíky z plechu od kvalitních výrobců za velmi příznivé ceny. Záchytné kanystry do vnitřních prostorů se sorbentem, záchytné kanystry pod automobily, velké záchytné vany pod nákladní automobily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky