středa 22. února 2017

Indukční varná deska whirlpool

Stock and Ready to Ship. Free Shipping Available. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky.


Funkce Power Booster zabezpečuje velmi rychlý ohřev. Při maximálním výkonu se hrnec do minut ohřeje na teplotu až 630°C. Díky indikaci zůstatkového tepla kontrolka svítí po. Má dotykové ovládání a slider pro každou ze indukčních zón zvlášť.


Na Biano najdete přes 7varných desek. Zařiďte svým hrncům a pánvím teplé místečko. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Varná deska pracuje pomocí indukčních ploten.


Indukční varná deska whirlpool

Dotykové ovládání se slidery pro každou varnou zónu zvlášť vám zajistí maximální pohodlí a kontrolu nad vařením. Deska je dále vybavena časovačem, funkcí Jet Start Booster. Vaření díky nim bude mnohem snadnější a pohodlnější.


Tento model má také dětskou pojistku. AP Servis - Duration: 1:47. Whirlpool indukční varná deska se 6. Co bývá nejčastější příčina? Mám rozbité sklo u trouby. Moje elektrická trouba nehřeje.


Samozřejmostí je časovač a bezpečnostní dětská pojistka. Další funkce, kterými deska disponuje, jsou časovač či dětská pojistka. Výkonná sklokeramická indukční varná deska je dnes již standardem v každé dobře vybavené kuchyni. Je vybavena indukčními zónami s časovačem.


Na první pohled vás zaujmou elegantně zkosené hrany po obvodu a umístění dotykového ovládacího panelu vpředu spotřebiče. Díky přehlednému dotykovému ovládání se sliderem pohodlně nastavíte jeden z devíti stupňů výkonu na každé zóně jednoduchým posunem prstu po. Indukční spotřebič pro extra rychlý ohřev.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Na flexi zónu můžete umístit či hrnce na samostatné plotýnky, nebo je spojit v jednu a vložit na celou plochu například velký hrnec. Zároveň není problém nastavit různý stupeň výkonu pro každý hrnec zvlášť.


Hlavní výhody: Flexi zóna - rozšíření možností využití. Po uplynutí intervalu se výkon automaticky přenastaví na nejvyšší hodnotu výkonu. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis.


Vestavná indukční varná deska WHIRLPOOL ACM836BA, indukční varné zóny, stupňů výkonu, Power Management 2V, Power Booster, časovač, dětská pojistka, ukazatel zbytkového tepla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky