pátek 19. července 2019

Konvička na čaj

Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Vyberte si konvičku na čaj , která bude dělat radost na vašem stole. Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové. Stačí kliknout na FAVI. Kovové konvice na čaj , např.


Ctitelé nebo milovníci sezonního a dárkového sortimentu si mohou vybrat v samostatné kategorii zboží z naší nabídky v kategorii dárkové zboží.

Stejným dílem jako keramika a porcelán je pro ctitele skla určena kategorie Sklo. Konvice na čaj Konvice na čaj skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


SIMAX, Tescoma, Toro a dalších. Rozličné konvičky pro přípravu a louhování na čaje. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Některé typy konvic jsou vhodné i na mytí v myčce na nádobí.


V nabídce máme klasické skleněné konvice i litinové konvice s originálním designem, jejichž součástí je i jemný filtr na čaj.

Na chvilku zpomalte a připravte si vynikající čaj pro zahřátí za chladných zimních večerů. Abyste dosáhli maximální harmonie chutí a vůní nápoje, volte přípravu čaje v konvici z kvalitního materiálu. Litinová konvička na čaj o objemu l od značky ja-unendlich udrží čaj dlouho teplý. Krásný elegantní design připomínající umění starověké Asie.


Součástí konvičky je i víčko a cedník. Podložka není součástí balení. Porcelánová konvička na čaj se šálkem s roztomilým motivem koček je vhodná k nalévání hotového čaje či jiného horkého nápoje.


Originální a krásné konvice na čaj jsou nejlepším způsobem, jak čaj stylově podávat. Kvalitní čaj si přece zaslouží vhodné servírování! Konvička má objem 4ml, šálek 3ml. Praktické a designové čajové konvice přichystají z pití čaje úžasný zážitek. Jsou skvělým pomocníkem v domácnosti i dárkem pro blízké osoby.


K dostání jsou konvice v různých tvarech i podobách, nejčastěji z. Užijte si stolování stylově a na pohodu. Připravili jsme pro vás pestrý výběr velikostí i různých stylů. Zapomeňte na zalívání čaje i mleté kávy přímo v hrnku!


Servírujte své oblíbené horké i studené nápoje ve stylové konvici či konvičce. Máme je tu všechny: konvice na čaj i kávu, konvičky na mléko a smetanu, filtrační konvice na vodu i speciální konvice na přípravu kávy a čaje.

Tato konvička na čaj s nerezovým sítkem vyrobená z kvalitní litiny se může použít na každém typu ohřevu – plynu, elektřině, sklokeramice i indukci. Tradiční čínská miska na čaj. Keramická konvička na bylinky. Zde je zastoupen sortiment výrobků i jedné z nejuznávanějších firem v Japonsku - firma IWACHU.


Béžová keramická konvička. Glazura je bezolovnatá a bez obsahu BPA a kadmia. Všechny částí konvičky splňují předpisy EC a FDA pro styk s potravinami. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky