středa 3. července 2019

Kráječ na pizzu

Mnohem efektivnější je použít speciální kráječ na pizzu. Krájecí kolečko na pizzu je sice velmi jednoduchý, ale vysoce efektivní nástroj s jehož pomocí dokážete nakrájet nejen pizzu , ale i některé druhy slaných koláčů během několika okamžiků. Na rozdíl od nože je přímo určený na krájení tenkého křehkého. Kuchyňské nože) Hodnocení produktu: (). Mechanický kráječ na pizzu pro skutečné muže.


Skuteční muži nepoužívají k porcování pizzy žádný tupý a malý nožíček, ale pořádnou pilu.

Kráječ na pizzu Vám pomůže snadno nakrájet pizzu na jednotlivé dílky. Rozměry: 25x5xcm. Přečtěte si úplný popis Náhled tisku Předp. Prodáváme vysoce kvalitní, české produkty firmy Sonix.


Vyroben je z nerezu a bukového dřeva. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Výborný pomocník který vám nesmí v kuchyni chybět.

Jedná se o kvalitní výrobek, kde je použita ušlechtilá nereznoucí ocel. Vybavený ocelovým kolečkem o průměru mm. WMF Profi Plus kráječ na pizzu.


Slouží k jednoduchému porcování pizzy, koláčů, Snadné použití i údržba. Se zbožím a výhody našeho bonusového programu Vas rád seznámí náš obchodní zástup. PROFI kráječ na pizzu vhodný do profesionálních provozů ale i dod domácnosti. Nakkrájejte si snadno a rychle pizzu tak, aby nebyla potrhaná. Díky kruhové oboustranně naostřené čepeli o velkém průměru činí krájení čistou radost.


Ergonomicky tvarovaná rukojeť pro bezpečné přidržení a perfektní přenos výkonu. Také si doma rádi pečete pizzu , ale máte problém ji nakrájet nožem? Zkuste tento kráječ pizzy, který je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli v kombinaci s nylonem. Navíc má poutko k zavěšení a kráječ budete mít vždy po ruce. Vztahuje se na něj záruka roky.


S tímto kráječem rozkrojíte perfektně a přesně každou pizzu , ať. Detailní popis produktu. Je lehký a snadno padne do ruky. KitchenAid kráječ na pizzu , dokonalá funkčnost je podpořena i prvotřídní kvalitou.


Velmi snadno se čistí a udržuje hygienicky čistá. Kráječ je opratřen i ochranným krytem na ostří nože.

Pizzu si v pohodlí domova můžete připravit z koupeného těsta, ale domácí je domácí. Příprava je lehčí, než jste si mysleli. Naučte se připravit těsto, které až ochutnáte, na kupované už nikdy nesáhnete.


Postup krok za krokem najdete na videu v úvodu článku. Dodáme Vám extra velké kleště na plech, kráječ pizzy, lopaty na vyndávání pizzy z pece a praktické stojany na pizza plechy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky