úterý 2. července 2019

Lednice liebherr bazar

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodám plně funkční kombinovanou lednici zn.

Výška lednice cca 180cm. Lednice má tří šuplíkový mrazák s obsahem cca 90L. Na spotřebič poskytnuta záruka,v případě zájmu Vám spotřebič v rámci jižních Čech dovezeme. Popis: Starsi, ale plně funkční kvalitni lednice , prostorna.


Plně funkční, předvedu, záruka. WiFi připojení, snadné ovládání ve smart aplikaci ve Vašem mobilu a mnoho dalších funkcí. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Možná záměny dveří na opačné otevírání.

Objem mrazáku litrů - šuplíky. Regulace teploty v chladnici a mrazáku předělána na jednoduchý. Možnost zaslat TopTrans - většinou doručené do druhého dne. Osobní odběr po telefonické dohodě.


Monoklimatické lednice Liebherr ocení ti, kteří shání větší kapacitu chladicího prostoru a mají již samostatný mrazák. O rychlé zchlazení právě vložených potravin se postará technologie PowerCooling, která zároveň pohlcuje pachy. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady.


Výhoda kompresorů: chladnici nebo mrazák můžete např. Provozovny jako: restaurace, jídelny, profi kuchyně, fast foo obchody s potravinamí, ře. Skladem máme i jiné mrazáky a lednice od značky liebherr. Stroje - Prosklena lednice bazar. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř.


R s rychlým dodáním do prac. Spotřebič je čistý a přezkoušený, se zárukou. Značková prosklená chladnice. Velká chladící schopnost - rychle vychladí celý prostor.


Vnitřní osvětlení (dá vypnout).

Sekce Ledničky - Elektro bazar - řádková inzerce. Po desítky let je název Liebherr synonymem inovativního chlazení a mrazení, a to jak v domácím, tak komerčním sektoru. Dlouhotrvající zkušenosti se odráží v mnoha praktických detailech, které jsou obsaženy v našich spotřebičích – takových, které poskytují skutečné přínosy pro každodenní použití. Bazar online, inzerce bilé techniky. Kupujte výhodně a levně.


Nabizim prosklenou chladici gastro lednici zn. Par tydnu po servisu a po doplneni chladiva. Rozmery: sirka 55cm, hloubka 60cm,vyska 185cm. Chladici teplota 4-8°C.


V pripade dotazu me nevahejte kontaktovat. Preferuji osobni odber popr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky