pondělí 8. července 2019

Odšťavňovač ruční

Nabízíme kvalitní odšťavňovače a mixéry různých značek a provedení. Provádíme testy jednotlivých výrobků a odborně poradíme s výběrem vhodného odšťavňovače či mixéru. Slouží k extrakci šťávy citronů, limetek, pomerančů a dalších citrusových plodů.


Nabízíme lisy na citrusy - citrusovače s přítlačnou pákou i bez přítlačné páky. K ručnímu zpracování citrusů však potřebujete vynaložit určitou sílu, mačkadlo na citrony je tak vhodné spíše na občasné používání.

Mechanické ( ruční ) odšťavňovače Vás mohou díky malým rozměrům doprovázet i na vašich cestách. Díky nim získáte citrusovou šťávu plnou vitamínů a živých enzymů. Vytvořte si jedinečné, osvěžující šťávy, marmelády a ovocné dřeně! Umožňují přípravu menšího množství šťávy a nejčastěji jsou využívány na odšťavňování listové zeleniny, wheatgrass nebo bylin. Milujete šťávy, ale vadí vám složitá příprava?


Kvalita šťávy zůstává stejná jako u nízkootáčkových lisů. V menším provedení jsou ideálním partnerem na cesty.

Praktický a malý odšťavňovač Healthy Juicer se skládá z několika dílů, sestavení i rozložení je však velice jednoduché. Odšťavňovač promění ovoce nebo zeleninu na chutný nápoj. Přístroj nepoužívá k separaci šťávy vnitřní sítko, ale filtruje šťávu sítkem na sběrné nádobce. Připravené domácí pití je však nejenom chutné, ale rovněž zdravé, plné nepostradatelných vitamínů a minerálů, které lidské tělo vyžaduje a potřebuje. Navíc budete mít jistotu, že ovocná šťáva není uměle doslazována a je zcela přírodní.


Nejen proto je odšťavňovač vhodný i do rodin s dětmi a všude tam, kde panuje zdravý životní styl, či si jen čas od času chtějí pochutnat na skvělé šťávě. Upřednostněte kvalitu a pořiďte si odšťavňovač , který Vám vydrží celý život! Levné a efektivní ruční odšťavňovače. Hledáte odšťavňovač na spíše příležitostné použití? Minimální investici vyžadují ruční odšťavňovače, které jsou vhodné pro běžné typy ovoce a zeleniny (listová zelenina, citrusy, jablka).


Získáte z nich výraznou krémovou šťávu bez pěny. Vybrané modely si poradí. Sada obsahuje odšťavovač a n. Kupující souhlasí s tím, že cena tohoto zařízení je velmi přijatelná, a že tato konstrukce nevyžaduje.


Skladem Praktický ruční odšťavňovač Lurch Juicer je vhodný jak pro začátečníky tak i pro pokročilé.

Jednoduše, lehce a účinně odšťavníte byliny, trávy a listovou zeleninu. Tento ruční Chinese kovový odšťavňovač , který extrahuje šťávy z ovoce a zeleniny pomocí šroubu. Zkrátka a jednoduše, tento ruční odšťavňovač vám zajistí rychlé, jednoduché a pohodlné vytváření různých šťáv, dření a marmelád!


Nejlepší na tom všem je, že tato práce vás bude i bavit díky tomu, že z ní vyjdete čistí! Multifunkční odšťavňovač Vita Juicer Novis, chromový. Během krátké chvíle dokáže zpracovat ovoce, zeleninu a další dobroty. Velký test odšťavňovačů porovnal a vybral nejlepší odstředivé a šnekové odšťavňovače.


Ruční šlehače Zobrazit vše Bydlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky