pátek 5. července 2019

Plynove varice na kempování

Nabízíme plynové šroubovací a narážecí plynové vařiče s piezzo zapalováním, dokoupit můžete také praktické závětří. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Při nižší ceně objednávky můžete využít výdejní místa za Kč, nebo dopravu již od Kč.

Osobní odběr na prodejně Praha - ZDARMA. Nalezeno: 1produktů. Plynove varice na kempovani. Snow Peak pouzdro na vařiče. Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky.


S vařičem Jetboil Flash velmi rychle připravíte vroucí vodu ( na čaj, kávu nebo pro zalití dehydrovaného jídla), a to téměř za jakýchkoliv podmínek. Stolní plynové vařiče na propan - butan jsou ideálním pomocníkem pro Vaše vaření na chatě, chalupě nebo zahrádce. Nízkotlaké vařiče jsou připojeny k propan - butanové láhvi přes regulátor tlaku plynu.


Tento plynový, propan - butanový vařič, který snad ani nemusíme blíže představovat z důvodu jeho dlouholeté.

Skladem 1modelů od oblíbených značek např. U nás koupíte pouze vařiče od kvalitních a certifikovaných výrobců. Malý cestovní, přenosný plynový vařič x cm. Skladná velikost (složitelný) - skvěle se hodí na cestování. Záleží tak na typu vašeho dobrodružství, jakou kartuši zvolíte.


Rozdělujeme je na dva typy, šroubovací kartuše a bajonetové kartuše. Každý systém je kompatibilní se svým typem plynového vařiče, vzájemná kombinace není možná. Potěšující však je, že kartuše různých výrobců, ale stejného typu, jsou. Podobné fráze na Sleviste. Další Kempování značky BCB Adventure nakupujte výhodně na lypo.


Pouzdro na vařič BCB Adventure Crusader MKII black je náhradní maskované pouzdro pro sadu na vaření Crusader System. Vnitřní kapsa je na suchý zip pro uložení podpalovače. Má stahovací šňůrku a přezku na zapnutí a poutka pro možnost upevnění k. Základem pro vaření v přírodě jsou outdoorové vařiče, které vám umožní si ráno nebo večer připravit teplé jídlo. Robustní vařič na zemní plyn v retro designu je vyráběn firmou CF PARKER již několik desetiletí, změny jsou pouze ve stále vyšší kvalitě zpracování díky moderním výrobním linkám a vyššímu důrazu na bezpečnost.


Lisovaná ocelová konstrukce a víko vařiče jsou smaltovány, vařič je vybaven hořáky s hliníkové. Přenosný plynový vařič Rsonic na propan-butan. Vybavte se na letní kempování a výlety s předstihem!


Vařte kdykoliv a kdekoliv!

S přenosným vařičem bude každá cesta a dovolená o mnoho příjemnější. Budete si moct připravit oblíbené jídlo, a to v podstatě kdekoliv. Ať už jste zrovna uprostřed lesů, nebo v kempu u. Turistické vařiče, který bude nosit vybavení na zádech, doporučujeme vám Pinguin Surpass Titan, MSR Microrocket, které jsou zajímavé svou nízkou váhou (váha do 1g). Další možností je využít set MSR Windboiler, které jsou vyráběny tak, aby se kartuš vešla do ešusu a ešus má tepelný výměník, který šetří. Pokud jedete na dovolenou využijete kartuše.


Dvouplotýnkový vařič na propan butan řady VIP-DUO od CF Parker, je vhodný pro ty, kteří očekávají kvalitu a dlouhou životnost. Campingaz Sada pro připojení PB lahve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky