pátek 19. července 2019

Mini sušička prádla

Vybírejte si Úzké slim sušičky prádla do 60cm podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. S přehledem usuší 6–kg vypraného prádla. Je vás doma více a hodila by se vám sušička prádla s kapacitou třeba až kg? Nie každý má priestor, na ktorom by mohol vypratú bielizeň sušiť, nie každý má čas zdržiavať sa jeho vešaním na šnúru alebo rozkladaním sušiaka.


Potom nastáva chladiaca fáza, ktorá sa postará o to, aby bola bielizeň čo najmenej pokrčená.

V prípade ventilačnej sušičky je para odvádzaná preč z prístroja. Invertorový motor je oproti klasickému motoru spolehlivější a odolnější. Refresh program dokáže odstranit pachy z jinak čistého nepraného oblečení. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. K tomu se hodí i její dětská pojistka a další výbava, ze které jí nechybí vůbec nic.


Pokud dbáte na šetření energií a chcete ušetřit nějaké peníze, potom vám tento model. Vybírejte si Sušičky prádla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Možná to na první pohled tak nevypadá, ale sušička prádla není vůbec složitý stroj. Ideálnym miestom pre sušičku je nepochybne kúpeľňa alebo práčovňa. V menších bytoch sa dá umiestniť i do kuchyne alebo komory. Sušička je tichá a nebude tedy rušit ani v noci.


V našej ponuke nájdete už len kondenzačné sušičky, ktoré na rozdiel od ventilačných nevyžadujú stavebné úpravy na odvádzanie kondenzátu von. Kondenzačná sušička bielizne odvádza vodu do zbernej zásoby, ktorú stačí občas vyliať a niektoré rovno napojíte. Isto poznáte situáciu, keď vonku prší alebo sa víri prach a vy ste ako naschvál práve v tento “krásny čas“ ukončili pranie. Zostalo vám veľa mokrého oblečenia, ktoré potrebujete nutne vysušiť a obliecť si.


V čom sa líši jedna sušička od druhej? Práve pre tieto chvíle by vám v domácnosti nemala chýbať sušička. Zbavuje oblečení žmolků, vlasů, ale i alergenů nebo pylů, což ocení hlavně alergici.


Kondenzační sušička na prádlo s tepelným čerpadlem je poměrně úsporným spotřebičem, který je zároveň cenově dostupný. Sušičky sice nejsou ještě tak rozšířené, ale postupně si získávají stále více fanoušků. Pokud si v dnešní uspěchané době hledáte ideálního pomocníka, který vám ušetří čas strávený údržbou prádla , pak je sušička prádla to nejlepší, co si můžete koupit.


Stává se s podzimem a zimou sušička prádla vaší velkou kamarádkou? Pak jí rozhodně dopřejte nejen dostatečnou údržbu, ale naučte se i prádlo v ní sušit správně.

Většina z vás totiž dělá zásadní chyby! Ventilační sušička odvádí páru z přístroje pryč. Té se říká kondenzát, protože pára kondenzuje.


Oba typy mají své výhody i úskalí a je na vás, kterému dáte přednost. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Jedná se o sušičky na prádlo, které mají poškozený obal, byly vráceny ve dvoutýdenní lhůtě nebo byly vystavovány v prodejnách. Veškeré sušičky prádla jsou 1 funkční a je na ně záruka roky.


Kategória Sušičky - bazár. Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Mini pračka oneConcept Ecowash-Pico zredukuje kopu prádla jednotlivce, majitele zahradních domků nebo kempujících. Kompaktní mini pračka s horním plněním je určena pro místa,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky