úterý 30. července 2019

Nerezová termoska s pumpičkou

Profesionální nerezová termoska na horké i studené nápoje. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ideální na cesty, do auta, jednoduše kamkoliv, kde si rádi vychutnáte oblíbený čaj či kávu.


Vakuová termoska Zulu Outdoor Vacuum Flask vám pomůže uchovat vaše nápoje studené či horké.

Určeno pro jesle Určeno pro střední škola Určeno pro základní škola Určeno pro. Termoska z nerezové oceli s pumpičkou. Vložka má termoizolačné vlastnosti pre udržanie teplého i studeného nápoja. Veľmi elegantné madlo a prakt. Vnitřní strana je vyrobena z kvalitního vysoce izolačního skla.


Vnější strana z odolného plastu, rukojeť z nerezové oceli. Plastový uzávěr termosky je 1 vodotěsný.

Orion nerezová termoska l. TESCOMA termoska s pumpičkou FAMILY COLORI 1. Kvalitní nerezová termoska zajistí dlouhodobou udržitelnost teplot jak studených tak teplých nápojů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jídlo vydrží v termosce teplé nejméně hodiny.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Velká termoska s pumpičkou o objemu litrů udrží horké nebo studené nápoje dlouhou dobu ve stejné teplotě.


Oceníte ji především při venkovním posezení s přáteli, kempování, rybaření a podobných činnostech. Nerezová termoska s pumpičkou Nerezová termoska s pumpičkou na čaj 5l. Víčko má závit s kvalitním silikonovým těsněním.


Povrch plechovky termosky je pogumovaný, proto se dobře drží a neklouže. Vnější část termosky je vyrobena z odolného plastu s pohodlnou kovovou. Tescoma termoska s pumpičkou Family Pastel 7l.


Moderní a účinná nerezová termoska s hrníčkem. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.

Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Je opatřena praktickou pumpičkou pro snadné dávkování a podávání nápojů. Na atraktivnosti přidává dekor ZIPu. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis , který používá zásadně originální náhradní díly.


V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Je ideální k uchování a podávání teplých i studených nápojů. Obsahuje odvzdušňovací ventil pro snadnější otvírání.


Nedávat do myčky na nádobí. Pumpička, poklop a ucho jsou z černého plastu. Velmi dobrá izolace, ideální dávkování díky pumpičce, dvouvrstvé opláštění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky