středa 17. července 2019

Termoelektrická chladnička

ABS ochrana – chladnička se při klesajícím napětí autobaterie automaticky vypne, aby zachovala dostatek energie k bezproblémovému nastartování. Odnímatelné víko – umožňuje snadnější plnění chladničky. Teleskopické madlo a kolečka – usnadní přenášení plné chladničky (můžete ji táhnout za sebou jako kufr).


Zabudovaný chladící agregát má chladicí účinek až °C pod okolní. Moje předchozí chladnička , Dometic CombiCool RFna 12V žrala 8A nonstop.

Táto termoelektrická mini chladnička je vďaka svojmu dizajnu skvelým doplnkom do akéhokoľvek interiéru. Plechovky, fľaše, občerstvenie - všetko zostane krásne vychladené. Chladnička do auta je vynikající, pokud často cestujete a vozíte s sebou potraviny náchylné na teplotu.


Autolednička se vyrábí ve dvou variantách. První z nich je kompresorová, která funguje stejně jako standardní lednice. Druhou je termoelektrická , která chladí relativně k okolní teplotě.


Tato termoelektrická mini chladnička je díky svému designu skvělým doplňkem do jakéhokoliv interiéru. Vyberajte si Prenosné chladničky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prenosná chladnička sa používa na prepravu potravín, ktoré by sa pri bežnej teplote rýchlo pokazili.


Nemôže úplne nahradiť bežnú chladničku, dokáže ju však na niekoľko hodín zastúpiť a potraviny kvalitne ochladiť. Děkujeme Vám za koupi tohoto výrobku. Před použitím Vaší nové chladničky si prosím přečtěte tento návod pro dosažení maximálních vý. A ako vlastne termoelektrická chladnička funguje? Preto sa časti termoelektrických systémov, ktoré vytvárajú teplotu, označujú aj ako Peltierove články.


Princíp je založený na tom, že pri prietoku jednosmerného prúdu vzniká na spájacom mieste rôznych kovov chlad alebo. Termoelektrický princíp objavil J. Skvelá alternatívna rýchleho chladenia a udržiavania čerstvosti potravín a nápojov na cestách prichádza so značkou Mobicool. Tvarovo praktický 29-litrový box je designovo nenápadný, zato chladivo efektívny a navyše cenovo atraktívny. Ideální je, pokud je chladnička kombinovaná a připojení do zásuvky je spojeno s připojením do zapalování auta, pak je možné ji jak předem připravit na cestu, tak ji napájet a aktivně s ní chladit i cestou. Pokud pojedete do ciziny, kde jsou jiné normy na tvar i napětí zásuvek, musíte se předem informovat a případně si.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.

BEKO RCSA 270K20X Kombinovaná chladnička BEKO RCSA 270K20X v elegantním nerezovém provedení. Přečtěte si tento návod před použitím a postupujte podle pokynů. Odložte si tento návod na bezpečném místě. A jak vlastně termoelektrická chladnička funguje? Proto se části termoelektrických systémů, které vytvářejí teplotu, označují i jako Peltierovy články.


Princip je založen na tom, že při průtoku stejnosměrného proudu vzniká na spojovacím místě různých kovů chlad nebo. Nabízíme široký sortiment mobilních chladniček (autochladniček a automrazniček) a doplňkového příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky