pátek 5. července 2019

Indukční varná deska electrolux

Indukční varná deska electrolux

Indukční varná deska vám umožní během vaření snadno zvýšit nebo snížit teplotu, abyste dosáhli požadovaných výsledků. Teplotu okamžitě změníte pouhým přejetím prstu po ovládací škále. Můžete tak udržovat omáčku při ideální teplotě, aniž by hrozilo, že se připálí. Nastavení teploty a času jsou automaticky sladěna a varnou plochu využijete na maximum s grily plancha nebo restovacími pánvemi.


Indukční varná deska electrolux

Základem každé kuchyně je kvalitní varná deska , která výrazně přispěje k rychlému a snadnému vaření. Navíc s co nejmenší spotřebou energie. Vyberte si přesně takovou, která odpovídá vašim představám – indukční , sklokeramickou, elektrickou, plynovou nebo kombinovanou. Jsem spokojený s dalším zařízením Electrolux.


Rychle 6zhlédnutí 26. TV a AGDelectrolux electrolux -recenze kuchyně- indukční - indukční varná deska - indukční - electrolux indukční-varná deska-electrolux -recenze indukční - varná deska originAl5. Na indukční varné desce s funkcí Bridge můžete zkombinovat dvě varné zóny dohromady. Zjistit více o produktu Electrolux EIV6indukční varná deska , který se vyrábí černá. Vaše varná deska 3bude díky indukci rychleji horká.


Pomocí funkce spojení více varných zón Multiple Bridge můžete na indukční varné desce vytvořit několik velkých ploch k přípravě jídla. Innovation, Precision And Purposeful Design. Indukční vaření je to nejúspornější a nejbezpečnější, jaké si můžete ve vaší kuchyni dopřát. Jakmile stisknete ovládací prvky, varná deska vám rychle dodá přesně takový tepelný výkon, jaký potřebujete.


K dispozici vám budou varné zóny , které vám pomohou připravit vaše oblíbené pokrmy rychle a snadno. Kromě toho má tento model skvělou nabídku dalších funkcí: například senzor varu , který vám vaření ještě více usnadní, nebo podporu technologie Hob2Hood pro automatickou spolupráci s. Deska disponuje funkcemi detekce hrnců a pánví a dětským zámkem pro uzamknutí ovládání desky. Provedení: se zkosenou hranou Typ a pozice ovládání: dotykové posuvné ovládání DirectAccess Indukční zóny s funkcí zvýšení výkonu Detekce hrnců a pánví Automatické rychlé zahřátí Zámek funkcí. Je ideální při rychlém dokončení přípravy jídla, kdy uvaří vodu za méně než sekund a ihned rozpálí pánev na restování. Díky důmyslné indukční technologii se varné zóny zahřejí pouze, když je na nich postavena varná nádoba.


Indukční varná deska electrolux

Explore the new generation of leading-edge, luxury kitchen appliances for your home! Get Electrolux Spare Parts. Free Shipping Available.


Find great deals on eBay for electrolux and electrolux vacuum cleaner. Využijte svoji varnou desku Electrolux na maximum. Věděli jste napříkla že na desku s podporovaným vařením můžete klidně položit i celý plech? Rozehřeje totiž pouze ty plotýnky. Jakmile se dotknete ovládacího panelu, varná deska začne sálat teplo a ve velmi krátkém čase dosáhne požadovaného stupně teploty.


Patří k nejvyšším příkonům v našem srovnání a nemusíte se proto bát, že by se deska pomalu zahřívala. Naopak, právě rychlé zahřívání zmiňuje většina uživatelských recenzí. Získáte tak velkou varnou plochu, která je ideální pro velké pánve nebo grily plancha. Varná deska s technologií Hob2Hood dokáže automaticky ovládat nastavení odsavače par. Při vaření upravuje výkon odsávání v závislosti na stupni ohřevu nebo počtu používaných varných zón.


Technologie Hob2Hood umožňuje nastavení automatického ovládání odsavače par. Pokud potřebujete vaše jídlo rychle ohřát, určitě využijete funkci Power Booster. Je totiž vyrobena z kvalitního sklokeramického materiálu v elegantním černém provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky