pondělí 29. července 2019

Strojek na těstoviny

Ty totiž rozhodují o tom, jak vybavený produkt si vlastně zakoupíte. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Snadno s ním vyrobíte domácí těstoviny s tloušťkou kterou si samy zvolíte.


Používá se pro přípravu rozváleného těsta na domácí těstoviny. Poradíme vám taky, jak strojek používat a jak dosáhnout skvělých výsledků.

Nakonec se podíváme i na cenové hladiny a některé známé výrobce. Připravíme strojek na těstoviny. Na pomoučené pracovní ploše těsto rozdělíme na čtvrtiny. Vezmeme kousek těsta, rukou vypracujeme placku, posypeme semolinovou moukou a projedeme strojkem na nejnižší číslo (nebo 1). Zvedneme o jeden stupeň číslo na strojku a těsto opět projedeme.


Stejným způsobem pokračujeme až do. Ruční strojek na výrobu těstovin Marcato Atlas 1od italské firmy patří mezi velice kvalitní kuchyňské pomocníky. Je dobrou volbou pro každého, kdo pravidelně vyrábí domácí těstoviny a hledá opravdu precizní přístroj.

Už žádné trable s potrhaným těstem či pracné válení pomocí válečku. TESCOMA strojek pro přípravu těstovin DELÍCIA - Tagliolini, fettuccine, lasagne – zkrátka pasta, čili hezky česky těstoviny. Strojek je zhotoven z chromu a nerezu.


Je lhostejné, zda přístroj stojí tři stovky nebo dva litry. Oba dojely na stejnou závadu. Kdo si potrpí na domácí těstoviny , bude téměř nadšený.


Ve slově „téměř“ je balvan úrazu. K vyválení tuhého těsta je třeba nemalá síla, a brzy se ukázalo, že na to není strojek stavěný. Doplňkové příslušenství ke kuchyňským robotům Smeg 50´s Retro Style pro výrobu domácích těstovin. Mechanizmus, co má překonávat. Sadu tvoří kovové pochromované nástroje pro přípravu domácích těstovin: váleček na pláty těsta a nástavec na krájení širokých nudlí tagliatelle a fettuccine.


Strojky na výrobu těstovin podle zkušeností ostatních. Vyroben je z chromu a nerezu a velice vám usnadní vaší práci. S tímhle profesionálním strojkem vyrobíte dokonalou domácí pastu a na kupované těstoviny ze sáčku už si ani nevzpomenete.


Možnost tloušťky těsta je nastavitelná. Já jsem si kdysi koupil strojek na těstoviny v nějakém hypermarketu za cca 40 ale byl to děsný šmejd… vypadal stejně, jako dražší strojky, ale byl problém s rovnověžností válců.

Při snižování rozchodu válců se to zhoršovalo a těsto se brutálně tlačilo na jednu stranu. Těstoviny patří k nejoblíbenějším pokrmům na světě. Snadno z nich během chvíle vykouzlíte skvělý oběd či večeři. Jejich příprava je rychlá a jednoduchá.


Přestože si v supermarketech můžete vybrat ze všemožných tvarů a barev, není nad doma vyrobené poctivé těstoviny. Zdá se to být módní hračka pro milovníky různých gadgetů a strojků, ale není to tak. Jednoduchý mechanický strojek na těstoviny z chromu a nerezu usnadní vaši práci. Domácí těstoviny snadno a rychle díky strojku Titania.


Umožňuje nastavení stupňů tloušťky těsta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky