čtvrtek 4. července 2019

Mikrovlnná trouba whirlpool crisp

Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. To vše dohromady zaručuje stejný výsledek jako v klasické troubě, kterého však dosáhnete tak rychle jako v mikrovlnné troubě. Crisp Tajný recept na křupavost.


Podle nich přizpůsobuje svůj výkon, čímž vám ušetří energii a ještě zajistí dokonalý výsledek. Mikrovlnná trouba JetChef vypadá a má výkon jako nejlepší pečící trouba ve své třídě. Ale díky unikátní technologii 6. Vnitřní objem trouby Údaj o velikosti vnitřního objemu t. Rúra je vhodná do hornej skrinky kuchynskej linky, ovládací panel pristroja je doplnený zeleným grafickým displejom. Sama nastaví parametry přípravy podle zvoleného druhu jídla a jeho hmotnosti. Multifunkční vestavná mikrovlnná trouba o objemu l. Speciální nerezový povrch proti otiskům prstů.


Patentovaný systém 3D šíření mikrovln. Vestavná mikrovlnná trouba v černém provedení o objemu litrů disponuje stupni výkonu. Díky tomu je veškeré pečení krásně rovnoměrné.


Mikrovlnná trouba whirlpool crisp

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Mikrovlnné trouby jsou podobně jako rychlovarné konvice součástí mnoha domácností, ovšem v mnoha případech se jedná o starší jednoduché kousky. Moderní mikrovlnná trouba vás může překvapit především rozsahem funkcí, které zvládá. Na co se tedy zaměřit při výběru? Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba nové řady W Collection s technologií 6. Skvěle vypadá, nezabere zbytečně moc místa a hodně toho umí!


Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


JQ 2SL s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí – horkovzdušný a mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s. Volně stojící multifunkční trouba s 6. Základním stavebním kamenem kuchyně už dávno není jen lednička nebo sporák, ale také mikrovlnná trouba. V dnešní uspěchané době je totiž neocenitelným pomocníkem pro rychlou přípravu jídla. Systém distribuce 3D zabezpečuje rovnoměrné proudění energie pro rovnoměrný ohřev potravin.


Whirlpool MCP 3SL, stříbrná. Ovládání je dotykové zajištěné knoflíky a tlačítky. Displej s bílým podsvícením zobrazuje průběh programu, teplotu a čas.


Dvířka se otevírají do strany a jsou vybavena praktickou vyčnívající rukojetí. Nabízí čtyři základní funkce pro přípravu jídel – mikrovlnný ohřev, proudění horkého vzduchu, zapékání potravin shora i zespodu a grilování. Je vybavena patentovaným systémem 3 který zajišťuje dokonale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky