středa 31. července 2019

Tescoma mlýnek na sůl

Tescoma mlýnek na sůl

Moderní elektrické mlýnky na pepř a sůl vyrobené z nerezavějící oceli nebo odolného plastu. Jestli se o ně nechcete připravit a nevyhovuje vám hmoždíř, neměl by vám v kuchyni chybět mlýnek na pepř a sůl. Nevěřte tomu, že „samo se to neudělá“! Elektrické mlýnky na sůl a na pepř VITAMINO si s kořením poradí raz dva.


Tescoma mlýnek na sůl

Stačí je otočit dnem vzhůru a ochotně se pustí do díla. Není třeba je vypínat ani zapínat, do provozu je uvede pouze tento jednoduchý pohyb! Je opatřen víčkem pro zachytávání zbytků koření a neznečistí pracovní desku kuchyňské linky ani jídelní stůl.


Jaké má mlýnek GrandCHEF další výhody? Skvělý pomocník do vaší kuchyně pro přípravu pokrmů. Průhledné doplňovací dvě komory umožňují sledovat naplněnost mlýnku. Mlýnek začne mlít automaticky při. Se prvotřídními keramickými mlecími mechanismy, s nastavitelnou hrubostí mletí a víčkem pro zachytávání zbytků koření, které slouží také jako násypka pro snadné plnění.


Hodnocení produktu: (recenzí). Veškeré informace o produktu. Objevte jedinečnou chuť čerstvě namletého koření. Pořiďte si mlýnek na koření a už jinak své jídlo ochucovat nebudete! Velmi oblíbené u našich zákazníků jsou francouzské mlýnky na sůl a pepř firmy Peugeot.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. V čem mlýnek GrandCHEF vyniká? Klasická slánka s pepřenkou jsou sice retro, ale naše rozmlsané jazýčky neuspokojí tolik, jako čerstvě namletá sůl a pepř! Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Opatřeno prvotřídním keramickým mlecím mechanismem s nastavitelnou hrubostí mletí. Vyrobeno z odolného transparentního plastu a nerezavějící oceli. Náhradní plnění je optimální způsob, jak plnit podíl zaměstnanců OZP povinný pro zaměstnavatele s více než 25-ti zaměstnanci.


Stejně tak zde naleznete obrázky, cenu, užitečné informace a podobné. Kombinovaný elektrický mlýnek na pepř a sůl v elegantním nerezovém provedení. Vynikající pro snadné dochucování pokrmů čerstvě mletou solí. Cole and Mason KINGSLEY mlýnek na bylinky a koření.


Tescoma mlýnek na sůl

TESCOMA mlýnek na sůl VIRGO cm. S víčkem pro zachytávání zbytků koření. Do komory se vejde g koření. Pravá chuť a vůně pokrmů dokonale vynikne jen s čerstvě namletým kořením. Otočná rukojeť z čirého materiálu pro snadné odlišení od mlýnků na pepř.


Vyrobeno s maximální péčí věnovanou dokonalé funkci, vynikajícímu zpracování a kvalitnímu designu. Tescoma mlýnek na sůl UNO a násypka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky