úterý 2. července 2019

Sud na dešťovou vodu 500l

Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. Je k dispozici v pěti velikostech. Přítok vody je možný buď otvorem na vrchu sudu, nebo můžeme udělat otvor na boku. GPH na dešťovou vodu 500l. Do sudu na užitkovou vodu se umisťuje ve spodní části výpustný kohoutek.


Plastový sud na dešťovou vodu o objemu 5litrů je velmi bytelný a vyrobený z kvalitního plastu.

Součástí sudu je víko a výpustní kohoutek (ten je k sudu přiložen, avšak díra pro tento kohoutek není předvrtaná, je nutná jeho jednoduchá instalace). Díky sudům lze využít dešťovou užitkovou vodu např. Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku.


ALDO 500l černý bez víka. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí Tato plastová nádoba na vodu je určena k umístění k okapům, kde zachytí dešťovou vodu a tu pak můžete využít například na zalévání zahrádky. V sudu není předvrtaná díra na kohoutek!


Při převzetí zásilky od přepravce je nutná kontrola sudu, zda nedošlo k poškození (prasknutí).

Ve spodní části má výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody napřík. Vybavujete dům byt nebo zahradu nebo sháníte zboží pro volný čas? Cena dopravy je 19- Kč při jakémkoliv množství sudů. Přeprava sudu je prováděna přepravní službou Česká pošta nebo Toptrans.


Sud s víkem a kohoutkem. Eshop Časžít klade důraz na kvalitu a rychlost dodání. Tisk Zeptat se Sledovat Sdílet. SUD NA DEŠŤOVOU VODU 5L.


Nabízíme sudy na dešťovou vodu od značky PENTA. V naší nabídce najdete sudy na dešťovou vodu plastové a to o objemu 120l, 200l, 220l, 300l a 500l. Free Shipping Available. Sudy jsou určené pro sbírání dešťové vody.


Vzhledem k nízké hmotnosti se snadno přenášejí. Jsou vyrobeny z polyethylenu, není potřeba žádné zvláštní údržby. Materiál je UV stabilní, odolný povětrnostním vlivům, nízkým i vysokým.


Výpustný kohout je součást balení. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Sada spojek pro sud na dešťovou vodu.


Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání.

Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení.


Dekorativní nádrže imitující dřevěný sud , kamennou zeď, amphora.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky