úterý 16. července 2019

Mikrovlnná trouba vestavná

Stačí jen zvolit kategorii. Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Vestavné mikrovlnné trouby od Whirlpool. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl.


Mikrovlnná trouba vestavná

Tato mikrovlnná trouba je vybavena LED displejem, bezpečnostním vypínáním a časovačem. Jistě oceníte také elektronické otevírání dveří. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.


Jistě uvítáte i moderní vzhled a jednoduché ovládání. Mikrovlnky MORA nové generace se plně přizpůsobí vašim potřebám a nabídnou vám spoustu praktických funkcí i programů a jejich intuitivní ovládání. Mikrovlnná trouba je konstruována s elektronickými dvířky ovládanými na dotyk.


Mikrovlnná trouba vestavná

To znamená, že se otevřou pouhým dotykem. Díky tomu můžete rychle a pohodlně vyjmout pokrm, který se v troubě připravuje. Detail produktu Do obchodu. Naše mikrovlnná trouba s grilem 6představuje rychlý a snadný způsob vaření většiny vašich oblíbených jídel.


Tento plně vestavná mikrovlnná trouba se perfektně hodí do vaší kuchyně, takže se zdá, jako by byla vyrobena na zakázku přímo. Jeho prostřednictvím si můžete snadno a rychle ohřát či rozmrazit jídlo, některé mikrovlnky navíc zvládají i grilovat, péct či dokonce vařit v páře. Mikrovlnné trouby se staly naprostou klasikou české kuchyně, pokud jste se rozhodli investovat do nové kuchyně, přemýšlejte nad výběrem vestavné mikrovlnné trouby. Skladem v eshopu - odeslání ihned Doručení k Vám již za 1-dny.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Zvládne jak mikrovlnný ohřev pokrmů, tak rozmrazování a pečení na grilu. Dozlatova upečete kuře, lasagně.


Hlavně ale představuje rychlý způsob, jak zahnat hlad. V krátkém čase rozmrazíte již. A to vše v rekordním čase. Vaše jídlo získá tu správnou barvu a kůrčičku. Multifunkční vestavná mikrovlnná trouba o objemu l. Speciální nerezový povrch proti otiskům prstů.


Mikrovlnná trouba vestavná

Patentovaný systém 3D šíření mikrovln. Funkce Crisp a vaření v páře. Na rozdíl od tradiční mikrovlnné trouby budete mít díky grilu více možností při vaření. Z vnější strany má vestavná mikrovlnná trouba Victoria už podle názvu elegantní úpravu, která připomíná retro design 19.


Tato vestavná mikrovlnná trouba Klarstein Victoria je vhodná k zabudování do kuchyňské linky a. Vedle běžných funkcí máte k dispozici také gril pro více možností při vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky