pondělí 15. července 2019

Držák na utěrky

Držák na utěrky

Věšák na papírové utěrky. Bílý magnetický držák na utěrku YAMAZAKI Tower. Utěrku si zvládnete utrhnout pouze jednou rukou, což je k neocenění ve chvíli, kdy si pochutnáváte na takové kachničce nebo husičce a snažíte dostat k posledním kouskům výborného masa bez příboru. V tuto chvíli nelze zasílat objednávky na dobírku, použijte prosím platební bránu, pracujeme na doručování přes zásilkovnu. Závěsné systémy vám umí ušetřit spoustu místa a udržíte si dokonalý přehled o tom, zda máte ještě dostatek utěrek, alobalu či fólie.


Papírové utěrky jsou praktickým pomocníkem v každé kuchyni. Mají dobrou savost, jsou hygienické a vhodné na rychlý úklid kuchyňské linky. Je tedy dobré je mít neustále po ruce.


V kuchyni by Vám tak určitě neměl chybět držák na papírové utěrky , který je nejen praktický, ale navíc dobře vypadá. Praktické držáky poslouží v kuchyni pro papírové i látkové utěrky. Umístit se dají na zeď i na nábytek.


Držák na utěrky

Vyberte si úžasný designový kousek! Detail produktu Do obchodu. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Kela, LEIFHEIT a dalších.


Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny.


Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Polička na koření je praktickým doplňkem do kuchyně. Tato polička je opatřena držákem na kuchyňské utěrky , takže plní funkci multifunkčního pomocníka. Na poličku pohodlně umístíte kořenky se základním kořením a papírové utěrky budete mít během vaření vždy při ruce. Vyrob si snadno držák na papírové utěrky pomocí akumulátorového nářadí Bosch.


Díky nim budou papírové utěrky vždy po ruce a tam kde je nejvíce potřebujete. Většinu z těchto praktických designových doplňků do kuchyně můžete používat i při servírování. Eva Solo, jejíž zárodky spatřily světlo světa v 50. Za tu dobu se může pyšnit mnoha prestižními designovými cenami, několika označeními za „soudobou klasiku“, a především spoustou příznivců po celém světě. Montážní sada je součástí.


Držák na utěrky

Zásobník PROFESSIONAL : Robusní držák na velké role. Pomáhá kontrolovat spotřebu utěrek. Rozměr 96cm x 55cm x 58cm. Ve vrchní části má praktický otvor pro uchopení jedním prstem. Praktický podstavec se postará o dokonalou stabilitu.


Vhodný je pro kuchyňské utěrky na. Berlinger Haus vyrábí specializované, unikátní a inovativní produkty z nejmodernějších a nejkvalitnějších materiálů. Hlavním cílem značky Berlinger Haus je vytvoření revolučních výrobků dle nejnovějších trendů v domácnostech. Antic Line, to jsou dekorace, které perfektně hodí na chalupu nebo rustikálně laděných domovů. Držák na papírové utěrky.


Jejich přirozená patina připomíná kousky poznamenané historií a plné příběhů doby. Teď jste na řade vy, abyste jim vtiskli kus ze svého vlastního života. Výška je 30cm a průměr držáku je 15cm. No, nevymyslela to značka Küchenprofi dokonale?


Utěrky z papíru nejsou v žádné pořádně vedené kuchyni nikdy zbytečné. Slouží nejen ke stírání cákanců na kuchyňské lince, ale také jsou vhodné k čištění pánví, balení svačin nebo k nasáknutí přebytečného oleje ze smažených či fritovaných pokrmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky