pondělí 22. července 2019

Mikrovlnné trouby vestavné

Vestavné mikrovlnné trouby. Vážení zákazníci, od 16. Protože chápeme, že bez některých věcí se neobejdete, otevíráme pro vás výdejní místa DATART. Všechny trouby jsou zpracovány z kvalitního nerezu, a to včetně rámečku a vnitřního prostoru trouby pro maximální hygienu a snadné čištění.


Nyní zvolte značku, model nebo kód výrobku, který hledáte.

Jestliže nebude k dispozici, můžete si jej vyžádat na zákaznické podpoře. Pořidtě si vybraný set spotřebičů, který se skládá z vestavné trouby a varné desky, a získáte ihned kvalitní myčku nádobí jen za katalogové ceny. Svůj ideální set spotřebičů si prohlédněte na našich stránkách.


Nabízí několik programů pro ohřev i rozmrazování, LED displej, bezpečností vypínání a časovač. Vybírejte si Mikrovlnné trouby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Stylový design této vestavné mikrovlnné trouby zapadne do každé kuchyně.


Intuitivní ovládání Touch Control vám usnadní nastavování.

Samozřejmě nechybí ani gril. Mikrovlnná trouba v mnoha domácnostech zbytečně zabírá místo na kuchyňské lince. Skladem v eshopu - odeslání ihned Doručení k Vám již za 1-dny. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl.


Mikrovlnné trouby se staly naprostou klasikou české kuchyně, pokud jste se rozhodli investovat do nové kuchyně, přemýšlejte nad výběrem vestavné mikrovlnné trouby. Mikrovlnné trouby , které mají digitální ovládání, nabízejí i rozšířenější možnosti ohřevu potravin, například dle váhy pokrmu. Mezi oblíbené typy patří mikrovlnné trouby , které umožňují přípravu pokrmů na páře, nebo mikrovlnné trouby kombinované s grilem.


Velmi moderní jsou mikrovlnné trouby vestavné. Výhodou tohoto typu mikrovlnné trouby je úspora místa a celkově lepší design kuchyně, protože mikrovlnka dokonale zapadne do konceptu a vytvoří příjemný celek. Ovládání vestavné mikrovlnné trouby je tlačítkové s dotykovým displejem a otočným voličem.


Elektronická minutka je vybavena zvukovou signalizací.

Dvířka se otevírají pomocí tlačítka do strany. Pro bezpečnost je vybavena dětskou pojistkou. Vnitřní kapacita mikrovlnné trouby dosahuje l. Uvnitř se nachází skleněný talíř s průměrem 2cm. Z široké nabídky velmi pěkně propracovaných mikrovlnných trub MORA si vybere opravdu každý. Záleží pouze na vás, k jakému stylu vaření budete troubu používat.


Trouby AEG vám pomohou pozvednout pečení na zcela novou úroveň. Objevte s námi kouzlo páry a připravujte v multifunkční parní troubě luxusní pokrmy jako z těch nejlepších restaurací. Je pro vás prioritou snadná údržba?


Vyberte si troubu, která se sama vyčistí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky