úterý 9. července 2019

Hrnec na vaření v páře

Jak vařit v parním hrnci. Není parník jako parník. Parní hrnec pro nemocné i labužníky. Proč vařit v parním hrnci? Tipy na vaření v parním hrnci.

Recept na bylinkové kuřecí plátky a. V páře lze připravit zdravé a chutné jídlo. Chcete jíst zdravě, ale zároveň chutně? Tato kombinace je možná právě při vaření v páře.


Kupříkladu jeden nástavec použijete na maso, druhý na brambory a třetí na zeleninu. Do hrnce se nalije voda, která se na sporáku přivede k varu, čímž se bude tvořit pára a ta bude ohřívat pokrmy v napařovacích nástavcích, které se položí na hrnec. Takový hrnec je možné využít i pro klasická vaření na sporáku.


Jednoduše využijeme pouze jednu část, tedy nejspodnější hrnec.

Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Jídlo připravované v páře znali už staří Číňané. Teď však zažívá renesanci.


Princip vaření v páře je jednoduchý, podobně jako byste připravovali pokrm v horkovzdušné troubě. Zelenina se nepřipálí, je křupavá a dá se s ní na talíři všemožně kouzlit. Výhodou je i fakt, že se chuť a vůně při vaření v páře nesmíchají, tak si k masu můžete přidat cokoliv, co zrovna sklidíte na zahrádce.


Zdravé vaření na páře je vhodné pro rodiny s dětmi i pro všechny, kdo si chtějí pochutnat na výtečném a zdravém jídle, po kterém vám nebude těžko. Vaření na páře je ideální způsob. Hodnocení produktu:. Pro přípravu zdravých pokrmů - cenné minerální látky a vitamíny zůstávají zachované. Z vysoce kvalitní nerezové oceli.


Odnímatelná vložka a skleněná poklice s odvode. Jaký hrnec na vaření v páře – jak vybrat parní hrnec Pokud vybíráte vhodný parní hrnec , doporučuji přečíst recenze na Heureka. Najdete zde mnoho kladných i záporných hodnocení k jednotlivým produktům, které by vám mohly při rozhodování pomoci.


A ruka v chňapce přece jen nemá takový cit. Ale stačí trochu víc opatrnosti a podobným nehodám se vyvarujete a na vaření v páře si velice rádi zvyknete.

Poslední maličkostí jsou gumové protiskluzové špalíčky zasunuté zespodu do základny. Když totiž postavíme hrnec na kuchyňskou desku, tak se tyto špalíčky občas. Ne každý ale parní hrnec využije naplno.


Pojďme se společně podívat na výhody a nevýhody vaření v páře u těchto spotřebičů a na parametry, podle kterých parní hrnec vybrat. Těsto rozdělíme na díly, vytvoříme stejně velké šišky a necháme naposledy minut kynout. Dovnitř dáme pařáček na ohřívání knedlíků a necháme vodu zavařit.


Knedlíky dáme do pařáčku, přikryjeme poklicí a necháme v páře vařit minut. Ideální i na rozmrazování a ohřívání. Lze jej použít i jako nád. Hrnec pro zdravé vaření v páře.


Důvodů, proč si hrnec na pomalé vaření pořídit, je hned několik. Nejenže ušetříte spoustu času, úsilí a elektrické energie, ale připravované pokrmy navíc budou mnohem chutnější, šťavnatější, ale i zdravější. Aby mohla být všestrannost hrnce splněna, součástí balení je i nezbytné příslušenství: mřížka na vaření v páře , fondue set vidliček a fritovací koš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky