úterý 23. července 2019

Vinotéka dřevěná

Vinotéka dřevěná

Dřevěná domácí vinotéka - Natur. Vítáme Vás na novém webu CVIKR DESIGN, který právě intenzivně dokončujeme a naplňujeme novým obsahem. Regál na víno - lahví dub. Rozměr vinného regálu: 54x44x25cm. Do vinotéky se vleze celkem lahví vína (případně i jiného alkoholického či nealkoholického nápoje), lze ji postavit na výšku, na šířku, či využít jako dárkové balení nebo přepravku (díky madlům pro snadné uchopení) vašeho.


Vinotéka dřevěná

Stále více lidí si chce dopřávat kvalitní víno nejen v restauracích, vinných sklípcích či vinotékách, ale také v pohodlí domova. Abyste si mohli vybrat víno, na které máte zrovna chuť, je nutné mít doma několik lahví. Jak ale lahve vína elegantně uskladnit? Stojan na víno - povrchová úprava:V základním provedení je regál dodáván v přírodním stavuNa objednávku výrobek povrchově upraví.


Vybírejte si Vinotéky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Připravili jsme pro vás přehled tipů pro správné udržování teploty u konkrétního druhu vína. Vždy si ale raději podle etikety vinařství ověřte vhodnost uvedené teploty. Mnohá prémiová vína se od standardů mohou lišit.


Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Zvolte až parametrů.


Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů. Domácí vinotéka je rozmanitého provedení. Vnitřek vyroben z patentovaného materiálu Complig. Vyrobeno ručně v dílně Dřevo voní na Vysočině.


Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Koloniální regál na vína Vám umožní bezpečně uskladnit a zároveň moci obdivovat až vín do otvorů pro ně určených. Hledáte stojan na víno pro lahve, nebo s kapacitou třeba 5lahví?


Zařizujete vinotéku, nebo stojany do sklepa? Vyberte si z naší standardní produkce nebo si nakonfigurujte svůj vlastní stojan na míru! RAXI je česká značka stojanů na víno, charakteristická moderním designem a vysokou kvalitou. Vaše víno je bezpečně uskladněné a navíc máte postaráno o pěknou dekoraci interiéru.


Vinotéka dřevěná

I dřevěná vinotéka , jakou najdete na Westwing, může být krásným kusem nábytku. S námi může být vaše bydlení ještě lepší a stylovější. Přírodní dřevěná vinotéka s množstvím úložného prostoru nejen na vína! To je vinotéka Edgar, kterou jistě nutně potřebujete.


Velká dřevěná vinotéka se stane chloubou každé místnosti. Nabízíme možnost objednání též v borovicovém masivu. Z masivního dřeva jsou vyrobena i záda vinotéky, což značně zvyšuje její pevnost a stabilitu. Tato vinotéka má pět pater na celkem lahví. Vínéčko bílé, bedýnky pevné.


Vinotéka dřevěná

Bedýnka připravená pro vaši sbírku těch nejlepších archivních kousků. Stojany na víno vinotéka. Kuchyně a jídelna Organizace a úklid Stojany na víno Odebrat filtry.


Free Shipping Available. Vinotéka z masivního voňavého dřeva schová lahví vína. Check Out Q Is For on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky