pátek 26. července 2019

Plastový organizér na šroubky

Nabízíme široký výběr stohovacích plastových boxů na šroubky v devíti různých velikostech a několika barevných variantách. Nabízíme plastové kufry na nářadí v bytelném provedení v různých objemových variantách od těch nejlevnějších až po profi kategorii. Plastový organizér na šroubky s průhlednými malými výsuvnými zásuvkami.


Ideální na uložení drobného spojovacího materiálu. Rozměryzásuvek jsou 59x139xmm. Nosnost boxu je cca kg.

Lze ji kombinovat s ostatními výrobky této skupiny. Součástí dodávky nejsou šrouby na. Závěsné plastové či kovové skříňky, organizér a boxy na šroubky mnoha rozměrů a typů- doprava je zdarma. Udělejte si v dílně pořádek se závěsným boxem, organizérem na šroubky. NOR16DUO (Pořadač na šroubky ) Dvojitý organizér na různé šroubky ,trhací nýty atd je praktický pomocník.


Plastová závěsná děrovaná deska s plastovými boxy pro dokonalou organizaci v dílně. Vyrobeno z kvalitního plastu pro vysokou odolnost. Průhledný plastový organizér , box na velmi oblíbené barvené gumičky, drobné díly, šroubky a jiné malé předměty které chcete mít vždy pěkně uložené a při ruce.


Je možné ho postaviť na ponk, alebo pracovný stôl a slúži pre uloženie montážn.

Navíc organizéry a zásobníky na drobné díly za trvale nejnižší ceny. Organizér Hobby s průhlednými výsuvnými zásuvkami. Tento organizér ma různě veliké přihrádky a využijete ho např. Je to praktický pomocník a využijeteho kdekoliv.


Všestranné využití, do domácnosti, dílny pro rybáře na řybářsské háčky a návnady. TO 7vám ušetří čas i místo. Nabízíme širokou nabídku závěsných organizérů na šroubky a nářadí do každé domácnosti a garáže. Praktický pomocník do bytu i garáže.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kufr na šroubky je velkým pomocníkem v každé dílně, domě v případech, kdy potřebujete efektivně uspořádat drobné nářadí, matice, šroubky , hřebíky čí jiné menší věci tak, že vše bude přehledné a zároveň rychle dostupné.


Kufrový organizér na šroubky lze jednoduše upravovat dle potřeby a to prostřednictvím. Externí: skladový plastový úložný box: detsky jidelni set plastovy te. Tento systém obsahuje celou řadu kufrů a příslušenství, které do sebe krásně zapadá. Nejposlednější výrobek je právě organizér L-Boxx mini. Kovový organizér pro dílenský materiál s plastovými boxy.


Skladem 4Kč bez DPH.

Nástěnná plastová sada na přehledné uložení nástrojů a nářadí pomocí 38. Dá vám přehled o tom, v jakém boxu se nacházejí které šroubky. Díky pořadači na šroubky dáte sbohem nepořádku ve vaší dílně. Kromě větši přehlednosti vám plastové boxy na šroubky ušetří také čas.


Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! PLASTOVÝ PRÍBORNÍK INNOTECH ATIRA ORGATRAY 5- VS81. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR.


Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky