pondělí 29. července 2019

Dózy na potraviny lock

Dózy jsou díky spolehlivému silikonovému těsnění dokonale vzduchotěsné i vodotěsné, uchovají Vaše potraviny dlouho čerstvé včetně svěžího aroma. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Vyberte si svou dózu na potraviny , nebo rovnou celou sadu na MALL. Tato dóza o objemu 6ml představuje ideálního pomocníka pro přenášení i skladování potravin. Kuchyňa a jedáleň Skladovanie potravín Dózy Hľadať text Cena -Hľadať Farba Materiál sklo plast keramika porcelán silikón plech Typ na potraviny na kávu na čaj na vianočné cukrovinky na sypké potraviny na suš. Dózy sú vhodné pre skladovanie a prenášanie potravín. Sú opatrené vzduchotesným i vodotesným uzáverom, vďaka ktorému potraviny vydržia dlhšie čerstvé a svieže, uchovajú si svoju arómu a pri prenášaní nevytekajú.


Hledáte dózy na potraviny z kvalitního plastu, který odolává velkému rozpětí teplot? Vyzkoušejte plastové dózy Lock a už nebudete chtít jiné. Tyto vakuové dózy jsou charakteristické čtyřmi pohyblivými klipy na víčku, které zajistí dokonale hermetické uzavření, vzduchotěsnost i vodotěsnost.


Vždy čerstvé, vždy chutné, vždy bezpečně uložené.

S boxy na potraviny se pokrmy uchovávají tak snadno. Plastové dózy jsou snadno omyvatelné, lehce skladovatelné, odolné a za příznivé ceny. Sada dóz Lock and Lock s patentními víky pro uchovávání a přenášení potravin. Dózy Lock and Lock jsou bezpečné a funkční nádoby vyrobené z kvalitního plastu, který je trvanlivý a odolává vysokým teplotám.


Tyto dózy jsou 1 vzduchotěsné a tím zajišťují dlouhodobou čerstvost uchovávaných potravin. Dále jsou dózy 1 vzduchotěsné a zaručují dlouhou čerstvost uchovaných potravin. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Dózy lock lze použít v chladničce, mikrovlnce nebo pro zmražování a lze je mýt v myčce na nádobí. Dózy lock prošly přísnými hygienickými zkouškami a odpovídají nejpřísnějším předpisům. Pozrite si aj ďalšie produkty v našom katalógu. Zlacnené produkty v kategórii dózy na potraviny sú označené modrým štítkom.


Dózy a boxy na potraviny pomáhají skladovat, organizovat a uchovat potraviny po dlouhou dobu. V této kategorii naleznete boxy a dózy na potraviny z plastu, skla i keramiky, kulaté, čtvercové, s hermetickými uzávěry i boxy na čaj. Doručujeme aj počas víkendu.


Dózy na potraviny ) Hodnocení produktu: (). AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Skleněné nádoby na potraviny jsou praktické a neškodí zdraví.

Jde o dózy a krabičky, které mají dlouhou životnost a skoro nestárnou. Díky kvalitním nádobám vydrží potraviny déle čerstvé. Do velkých sklenic a dóz se šroubovacími uzávěry uskladníte i trvanlivé potraviny jako mouku nebo cukr.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky