pondělí 28. ledna 2019

Varné sklo konvice

Nerezové konvice jsou pěkné na pohled a poměrně dobře se udržují. Ani nerezové konvice nejsou nijak drahé. Elegantní vhled skleněných konvic láká mnohé zákazníky k jejich pořízení. Varné sklo je stále velmi oblíbené a používané. Je praktické, vzhledově atraktivní i se snadno udržuje - a tak samozřejmě nechybí ani v naší nabídce.


Zde najdete nejen konvice z varného skla, ale i mnoho dalších žáruvzdorných skleněných výrobků.

Jsou vyrobeny z recyklované skloviny bez kadmia a olova. V naší nabídce najdete jak čajové konvice klasicky tvarované tak i moderní konvice s kovovými filtry, držátky a víčky z kvalitního. Kromě varného skla pro domácnosti jako jsou čajové konvice , džbány nabo hrnky, sklárny vyrábí i průmyslové a laboratorní sklo. Většina produkce je exportována do více jak zemí. Rychlovarná konvice v Inox nerezovém designu a 360° středovým kontaktem.


Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko.

Skleněné rychlovarné konvice pojí elegance, kvalitní zpracování a funkčnost. Sklo je univerzální designový doplněk do každé domácnosti, všude dobře zapadne. Moderní vzhled je často doplněn o elegantní barevné podsvícení, jež se aktivuje při zapnutí ohřevu. Nicméně skleněné konvice bývají náročnější na.


Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Skleněné varné konvice pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů s unikátním systémem sítek pro vyluhování extra jemných sypaných čajů, stejně jako lístků máty, šípků nebo čerstvého ovoce.


Pro uchování připravených horkých nápojů dopřejte konvicím moderní vysoce účinný termoizolační kabátek. Největším pozitivem varné konvice je již výše zmíněná nízká cena. Kombinace dna z černého plastu a skleněného těla vypadá velmi elegantně a skvěle zapadne do kuchyně.


Mnohem lepší efekty můžete očekávat při vaření, kdy konvice pěkně svítí a její vzhled dostává luxusní nádech. Skleněná rychlovarná konvice R-7má objem l, průhledné varné sklo a modrou LED světelnou indikaci uvnitř konvice. Používání konvice je bezpečné, neboť se automaticky.


Vybíráme: Varná konvice (pokračování) Základní představení varné konvice. Varné konvice je efektivním, rychlým a nepostradatelným pomocníkem pro ohřev vody. Po ránu jsou nejlepším přítelem, protože dokud si neuděláme ranní kávu nebo čaj, tak nefungujeme.


Borosilikátové žáruvzdorné sklo SIMAX je odborníky uznávané a spotřebiteli žádáné díky mimořádně kvalitnímu strojnímu i ručnímu zpracování, ušlechtilému vzhedu a praktickému mixu jeho užitných vlastností.

Konvice dokáže v případě potřeby vodu ohřát na specifickou teplotu v rozmezí – 100°C, modré osvěltení, LCD displej, zvukový signál oznamující začátek a konec vaření, topné těleso z nerezavějící oceli, otočná základna, usazeninový filtr. Gusta GUSTA konvice varné sklo 3l. Hodnocení produktu:.


Připravte pro své blízké pořádnou porci horkého čaje! Konvice značky GUSTA je vyrobena z odolného varného borosilikátového skla, má čistý design a objem celé litry! Digitální konvice Buckingham má funkci tichého vaření, díky které je příprava až o tišší než u běžné rychlovarné konvice.


To je ideální pro ranní ptáčata nebo noční sovy, kteří nechtějí probudit rodinu při přípravě teplého nápoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky