úterý 22. ledna 2019

Sklenena doza

Sklo je najlepším materiálom na dlhodobé uskladnenie potravín - neprenáša pachy ani nedáva svoju chuť či farbu jedlu. Vďaka patentovanému uzáveru zostanú potraviny a pripravené jedlá dlhšiu dobu čerstvé a ponechajú si svoju prirodzenú chuť. Zapli sme sledovanie dostupnosti pre produkt: Produkt už sledujete.


Až bude tento kúsok znovu k dispozícii, na váš e-mail ihneď odošleme správu. Môžete si zmeniť adresu, na ktorú sa má správa zaslať, alebo sledovanie zrušiť. Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Myslite na Vaše zdravie a vyberte si zdravú sklenenú dózu na jedlo. Kvalitné sklenené dózy (nádoby,boxy) na potraviny Glasslock. Sklo je ideálnym materiálom na dlhodobé uskladnenie potravín - je biologicky neaktívne, nepreberá pachy ani nedáva svoju chuť či farbu jedlu. Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí!


Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch. Popis Nádob na skladovanie a uchovávanie potravín nie je nikdy dosť. Dodajú poriadok vašej kuchyni.


Táto dóza je praktickým pomocníkom do kuchyne, chladničky či špajze.

Hledáte doza s sklenena vikem? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Zjistit dostupnost na prodejně. Kampaň platí do (včetně): 05. Dostupné pouze v prodejně.


Veľkosť: 2ml je ideálna pre menšie detské porcie: zdravé desiaty – kúsky ovocia či zeleniny. Lifefactory sklenená dóza so silikónovým obalom. Na prvý pohľad zaujme netradične spracovaným keramickým viečkom, na ktorom namiesto úchytky sedí roztomilá sliepočka. Dóza je ozdobená saténovou stužkou a malým keramickým srdiečkom. Viečko je tesniace a perfektne sedí.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Môžete ju využiť na uskladnenie rôznych druhov potravín napr. Můžete využít na uskladnění různých druhů potravin např. Vložené potraviny si uchovají čerstvost a vůni po dlouhou dobu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Sklenené nádoby a misky. Chcete vedieť, či je cena € tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Dózy na odkladanie potravín. Chcete urobiť radosť Vašim priateľom či blízkym ale neviete sa rozhodnúť pre konkrétnu dekoráciu či doplnok?


Darujte im darčekovú poukážku aby si mohli sami vybrať v našom internetovom obchode ten pravý darček ktorý skrášli ich domov. Moderní skleněná dóza WOODLOCK 9ml s bambusovým víkem je vyrobena z odolného borosilikátového skla, které je oceňováno pro svou odolnost vůči teplotním výkyvům i různým chemickým vlivům. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Velice hezká a praktická skleněná dóza z hladkého silného sklao objemu 9ml má víčko. Prakticka doza a dost pevna a kvalitna. Pridať recenziu Zrušiť odp.


Môžete v nich zapekať pri teplote do 120°C, servírovať.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky