středa 23. ledna 2019

Jidelni souprava porcelanova

V našem obchodě si můžete pořídit velmi pěkné jídelní soupravy s dekoracemi i čisté bez dekoru. Jídelní souprava Marie Louise Čajové růžičky 28dílná GL LUX. Vyberte si z bohaté nabídky motivů a barevného provedení.


V jídelní sadě naleznete hluboké a mělké talíře včetně dezertních talířků. Sváteční porcelán po babičce nechte ve skříni a pořiďte si jídelní servis podle svého vkusu.

Specializujeme se na porcelánové jídelní soupravy, keramické jídelní soupravy a jídelní soupravy z tvrzeného skla. Malé i velké jídelní servisy bílé barvě i barevné se vzory, včetně moderních hranatých talířů. Toto neobyčejné nádobí si pořizují často zákazníci s vytříbeným.


Velký výběr užitkového značkového porcelánu pro domácnosti, firmy, restaurace a penziony. Jedná se o kvalitní české porcelánové soupravy dodávané i po jednotlivých kusech.

JÍDELNÍ SOUPRAVY, SADY TALÍŘŮ - Online prodej jídelních souprav, servisů a sad talířů. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Pořízením této soupravy získáte praktický, ale zároveň nadčasově krásný výrobek nejvyšší kvality, který vám bude zpříjemňovat vaše.


Zde jsou dekory a tvary, které by se daly nazývat venkovský porcelán nebo také chalupářský porcelán. Vyprodáno K dodání za týdny, Doprava zdarma. K jídelní soupravě se jako doplněk sestavy dokupují koláčová souprava , kompotová souprava a kávová s čajovou soupravou. Jsou zastoupeny také starší typy tvarů a dekorů, jako třeba jídelní souprava Ofelie, Rose nebo Mary Anne.


Svoje samostatné zařazení mají jídelní soupravy s mysliveckou tématikou v sekci Myslivecký a rybářský porcelán. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Luxusní jídelní servis z kostního porce.

Jídelní porcelánová souprava Opal v jemném dekoru bílé krajky doplněné modrým lemováním. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Ostatní - Porcelanova jidelni bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Soupravy z kvalitního ručně zpracovávaného porcelánu. Zakoupení výrobků v soupravě o lacinější.


Dětská jídelní souprava představuje designově sladěný set. Zpracováním je přizpůsobena dětem – mívá zaoblené všechny hrany, aby si při jídle neublížily. Bývá doplněna oblíbenými motivy, které děti při stolování zabaví a budou se těšit na každé další jídlo.


Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Porcelánové jídelní soupravy s originálními potisky z oblasti výtvarného umění, rostliné a zvířecí motivy, historické atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky