čtvrtek 31. ledna 2019

Playstation 4 bílá

Buy today with free delivery. Find your SONY Playstation - PS4. All the latest models and great deals on SONY are on Currys. This has largely come to replace the original PS4.


The DUALSHOCK wireless controller has been updated with a new look and feel, including a more visible, colourful light bar to put even more of the game into your hands.

Plynulý chod zajišťuje 8-jádrový procesor AMD Jaguar, který doplňuje GB operační paměť GDDRa grafický akcelerátor AMD Radeon s vysokým výkonem ,TFLOPS. Na ukládání dat je určen integrovaný pevný disk s kapacitou TB. Nové hry můžete hrát na plné detaily, které zdůrazní podpora HDR. PlayStation Slim 5GB, bílá.


TFLOPS, 500GB HD mechanika Blu-Ray, W-Fi, Bluetooth, Gigabit Ethernet, USB 3. HDMI, nový bezdrátový ovladač DualShock 4. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Free Shipping Availa bl e.

Na své si přijdou nejen nároční hráči, ale i úplní začátečníci. Ke konzoli nabízíme také nespočet her, které naleznete zde. Osmijádrový procesor AMD Jaguar, 8GB sjednocené systémové paměti GDDR grafický akcelerátor AMD Radeon s výkonem 1. Oplývá výbornými exkluzivními tituly, které si jinde nezahrajete.


Prostor pro uložení her, dat nebo filmů vám zajistí úložiště s kapacitou 5GB. Disponuje jednotkou BD. Výborná hardwarová výbava ukrytá v elegantním šasi přenese na obrazovku strhující herní akci v nové kvalitě.


Kombinace osmijádrového procesoru, výkonné grafiky a superrychlé paměti s širokou nabídkou obsahu. Bílá myš - Váš specialista na počítačové hry - PC, PSP, PS PS XBOX36 Nintendo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Trophies Per Day Views 917World Rank 28Country. Bezdrátový ovladač a příslušenství je v ceně. PSPro v bílé barvě v top stavu, jako nové.


Důvodem prodeje je nedostatek času.

Prodám Playstation , je starý asi roky K tomu mám hry - viz obrázek gamepady kabeláž Je funkční, vše jede ok. Nová podoba her Systém herní konzole PSje každému zarytému gamerovi dobře známý, nicméně společnost Sony přichází s novým odlehčeným designem. Menší a elegantnější vzhle který ovšem není nadřazen na úkor výkonu, je snem každého hráče, který si rád vychutná oblíbenou hru. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Vážení zákazníci, u nás stále nakoupíte. Sony PSPlaystation - 500GB - bílá prodáváme za příjemnou cenu. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Zaručuje větší, odvážnější a více strhující zážitky.


PSDAYS OF PLAY LIMITED EDITION CONSOLE!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky