pátek 18. ledna 2019

Odvětrávací sušička prádla

Odvětrávací sušička (neboli sušicka ventilační) suší prádlo tak, že je horký vzduch odváděn ven ze sušičky. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Vlhkost je odváděna pomocí hadice pryč ze sušičky.


Hadice by měla být o maximální délce 2m a vyvedena pryč z místnosti, protože pokud by byla vlhkost odvedena do stejné. Jejich nevýhodou odvětrávací (ventilační) sušičky je nutnost odvodu vlhkého vzduchu potrubím z prostoru místnosti (nejlépe do venkovního prostoru). Pokud jste ji nikdy neviděli v akci, jejími sušícími výsledky budete doslova nadšeni.

V rámci velkého testu se nám podařila vybrat nejlepší sušička prádla své cenové kategorie. Níže doporučujeme i návo jak sušičku správně vybrat. Výhodou sušičky je, že zbavuje prádlo mikro prachových částic, které nejsou viditelné pouhým okem. Výběr sušičky nemusí být vůbec složitý. Nechybí ani možnost ovládání sušičky prostřednictvím mobilních zařízení přes Wi-Fi rozhraní.


LG tedy opět nabízí vysokou kvalitu a vybavenost za více než přiměřenou cenu. Ventilační sušičky, někdy se jim říká také odvětrávací nebo odtahové, nasávají vzduch, ohřívají ho, aby mohl nachytat vlhkost prádla , a pak ho zase vypustí. Hodí se spíše tam, kde je možné vyvést vzduchovod ven z domu.

Jsou však úspornější než kondenzační sušičky, protože ohřívají jen vzduch a ne vodu. K tomu se hodí i její dětská pojistka a další výbava, ze které jí nechybí vůbec nic. Vybírejte si Sušičky prádla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tato technologie umožňuje sušit prádlo při nižší.


Sušička je tichá a nebude tedy rušit ani v noci. Máte vybrané filtry: odvětrávací , kg a více. Rozlišujeme dva základní typy.


Sušičky prádla si získávají stále více příznivců, přestože spousta lidí tvrdí, že je to zbytečné vyhazování peněz. Není to pravda, protože pořízením správné sušičky nemusíte ztrácet drahocenný čas při věšení prádla , neutrácíte stále za nové sušáky, které vám potom překáží na každém kroku, není nutné trnout hrůzou, jestli prádlo. Druhy a typy sušiček prádla.


Pokud dbáte na šetření energií a chcete ušetřit nějaké peníze, potom vám tento model. Zvažujete nákup sušičky a nevíte, jakou vybrat? Co je to kondenzační nebo hybridní sušička ? V našem článku se dozvíte, jaké typy sušiček existují a jaké jsou jejich výhody a nevýhody.


Odvětrávací (ventilační) sušičky prádla – levná a jednoduchá varianta sušičky, kdy je pára odváděna přímo ven z místnosti. S kvalitní sušičkou prádla už nemusíte oblečení po doprání věšet na sušák či prádelní šňůry. Zároveň si výrazně zkrátíte čas, který je k sušení oděvů třeba.

Podle čeho ale vybírat? Co znamená, když má sušička tepelné čerpadlo? Jak funguje sušička kondenzační? Případně vodu vypustí rovnou do odpadu. Některé druhy prádla se po vysušení již nemusí ani žehlit.


Stačí ho pouze složit a uložit do skříně. Do sušičky je určeno hlavně prádlo, které má správné označení na štítku. V některých případech se stane, že se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky