čtvrtek 17. ledna 2019

Amica shm5784dax

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vážení zákazníci, Vzhľadom na aktuálnu situáciu sme sa rozhodli dočasne pozastaviť možnosť prevzatia tovaru na osobný odber. Vzhľadom na veľké množstvo zákazníkov, ktorí denne navštívia našu predajňu osobného odberu v Bratislave, sme sa rozhodli pre toto opatrenie. U sporáků Amica je pod každou troubou praktický úložný prostor, kam lze umístit nejen plechy, ale i větší pánve či hrnce.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Sporák je vybaven plynovou varnou deskou a multifunkční elektrickou troubou. Amica pečuje o životní prostředí a kromě nejnovějších technologií zavádí také pro ekologická řešení. Deska má plynové hořáky, kt.


Kombinovaný sporák amica 43ehzptadnqw. Další slevy bílého zboží na Kupi. Nabizime Vam moderni spotřebiče Amica – pračky, ledničky, desky, trouby. Tato webová stránka používá soubory cookies.


Zásady používání cookies. Pokud s jejich použitím nesouhlasíte, můžete zde změnit nastavení prohlížeče. Rúra ponúka na výber z funkcií. Podobné fráze na Sleviste.


Sporáky Amica jsou konstruovány tak, abyste se bez obav mohli pustit do přípravy jakéhokoli jídla. Velký prostor v komoře trouby, řada inteligentních funkcí a kvalitní varné desky vám usnadní práci a díky nižší spotřebě energie jsou navíc šetrné k životnímu prostředí. Pečicí trouba je vybavena funkcemi pe. Všetky kategórie výrobcu Amica.


Bočné závesné lišty plechov Ľahko čistiteľný smalt vnútri rúry otočný ražeň Počet skiel dverí rúry Výs. Nejlevnější produkty a novinky Amica Porovnejte ceny, parametry, recenze a hodnocení produktů Amica na Pricemanii a ušetřete až do ! Patří do úsporné energetické třídy A. Multifunkční elektrická trouba vybavena funkcemi pečení a chladnými dvířky s trojitým zasklením. Varná deska má hořáky s autom. Trouba má objem litrů a nabízí různé druhy přípravy jídl.


Rúra má objem litrov a ponúka rôzne druhy prípravy jedla. Napríklad za použitia horného a spodného telesa, klasické pečenie, gril, ventilátor a podobne. Pri plynových horákoch. A, takže finančně nezatíží vaši domácnost, a je šetrný k životnímu.


Jeho výkon dosahuje až kW. Specifikace: Plynová varná deska. Super rychlý ohřev 1°C za min. Elektrická trouba multifunkční. Boční závěsné lišty plechů.


Lehce čistitelný smalt. Moderní kombinovaný sporák v nerez designu s poklopem, v úsporné energetické třídě A. SHM 576TAA X SPORÁK KOMBI AMICA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky