úterý 29. ledna 2019

Pečící trouba stolní

Pečící trouba stolní

Pečící trouba je nezbytnou součástí každé domácnosti. Stejně jako ostatní spotřebiče i trouby prošly za poslední roky velikým vývojem. Kompaktní pečící trouba s objemem litrů, pečících funk.


Funkce konvekce, funkce rozmražení, teplotních nastavení - nastavitelný termostat, vnitřní osvětlení, časovač na 60. Stolní trouba má rozměry podobné mikrovlnce, a tedy i menší objem. Výhodou minitrouby je skladnost a mobilita, kdy ji lze převážet a využít třeba na chatě. Když používána není, je možné ji uklidit nebo uložit, aby nezabírala volný prostor v kuchyni.


Deklarovaná maximální teplota 240°C patří k vyšším a využijete ji například při režimu gril. Mini trouba s plotýnkami navíc může vyřešit problém s nahrazením varné desky. Některé stolní trouby jsou vybaveny varnými plotýnkami, jiným zase nechybí vestavěný gril, minutka nebo nejrůznější příslušenství ( pečící plechy, rošty, nepřilnavé formy atd.). Vybírejte si Mini pečící trouby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Pečící trouba stolní

Disponuje žáruvzdornými skleněnými dvířky, které se spolu s pláštěm nepřehřívají. Balení obsahuje i prakticky pečící plech. Uplatnění může najít např.


Každá je jiná a vybrat si není jednoduché. Prošli jsme obrovské množství srovnání a testů a vytvořili jsme krátký seznam těch nejlepších produktů, které jsou momentálně na trhu. Podívali jsme si testy pečících trub. Elektrická vestavná trouba Klarstein Kalahari se řadí do energetické třídy A. S objemem l, funkcemi (rozmrazování, horní a spodní ohřev, vnitřní cirkulace vzduchu, jednoduché grilování, dvojité grilování, grilování s vnitřní cirkulací a spodní ohřev s vnitřní cirkulací) se stane skvělým pomocníkem v každé domácnosti. Jak vybrat pečící troubu?


Tatam je však doba, kdy byly na trhu dva, maximálně tři typy trub a všechny měly podobné funkce. Současná nabídka je velmi široká, a proto je tu naše poradna. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Typ: stolní Ovládání: mechanické-knoflíkové Energetická třída: - Celkový příkon (kW): 1. Povrch trouby je z matného (broušeného) nerezu, který troubě zajišťuje snadnou údržbu. Rukojeť a ovládací knoflíky jsou opatřeny vysoce kvalitní. FAntastická sttolní pečící trouba Etagril s přívodním kabelem, funkční!


Pečící trouba stolní

Vychutnejte si po ránu rozpečenou snídani či pečené dobroty pro dva. Mala stolni pecici trouba. Nemáte prostor pro klasickou pečící troubu? Pořiďte si mini troubu.


Jedná se prakticky o plnohodnotnou náhradu za klasické trouby. Samozřejmě jsou menší, jde tedy o menší objem, který můžete využít. Tmavá varianta oblíbené pečící trouby pro vestavbu od velmi dobře známého výrobce, která je navržená i pro náročnější zákazníky. Pokud nemusíte hledět na každou korunu tak určitě stojí za zvážení. Trouba vše ohlídá a nastaví za Vás.


Minitrouby značky Sencor umožňují kvalitní přípravu jídla na minimálním prostoru. Oceníte je zejména na chalupě, studentských kolejích nebo v menší kuchyni, kde rozhoduje každý půlmetr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky